Gooey Butter Cake I

Gooey Butter Cake I
Gooey Butter Cake I requires roughly 1 hour from start to finish. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 15. One serving contains 366 calories, 4g of protein, and 20g of fat. Head to the store and pick up butter, confectioners' sugar, cream cheese, and a few other things to make it today. 1 person found this recipe to be flavorful and satisfying.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Butter one 9x13 inch cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Pfund Morcheln1/4 Pfund Morcheln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
Für PartysFür Partys
2
Melt the butter slightly.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Pfund Morcheln1/4 Pfund Morcheln
3
Mix it with 2 of the eggs and cake mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Zucker überzogene GummibonbonsMit Zucker überzogene Gummibonbons
Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)
4
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gemahlene Muskatnuss OderGemahlene Muskatnuss Oder
5
Mix the remaining 2 eggs with the cream cheese, and the confectioner's sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Weizentortillas (20 Cm), Zimmertemperatur2 Weizentortillas (20 Cm), Zimmertemperatur
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)Kuchenkreis Aus Pappe (6 Zoll)
6
Pour this mixture evenly over the first mixture. Do not stir.
7
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Für PartysFür Partys
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin