Gooey Butter Cake II

Gooey Butter Cake II
Gooey Butter Cake II requires approximately 45 minutes from start to finish. One serving contains 370 calories, 3g of protein, and 13g of fat. This recipe serves 15. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up cream cheese, butter, eggs, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease one 9x13 inch cake pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
2
Melt the butter or margarine. Stir melted butter or margarine along with 1 egg into the cake mix. Press into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Zusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, OptionalZusätzliche Lebkuchenplätzchen, Halbiert, Optional
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
In a large bowl mix cream cheese, almond extract, confectioner's sugar, and the remaining 2 eggs beat for 3 minutes with an electric mixer set on medium high speed.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
4
Spread over top of cake mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
5
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 45 to 50 minutes and until browned on top. Allow cake to cool before cutting.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin