Grapefruit Granité with Mangoes and White Rum Mojito

Grapefruit Granité with Mangoes and White Rum Mojito
One serving contains 248 calories, 2g of protein, and 1g of fat. This gluten free, dairy free, and vegetarian recipe serves 4. From preparation to the plate, this recipe takes about 35 minutes. Head to the store and pick up mangoes, grenadine, rum, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
In an 8-inch square glass dish, stir together the grapefruit juice, honey and grenadine. Freeze the mixture until solid, at least 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Rote Grapefruit, Geschält Und Halbiert1 Rote Grapefruit, Geschält Und Halbiert
1 Unze Himbeerwodka1 Unze Himbeerwodka
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
2
Meanwhile, in a food processor, combine the mint leaves, sugar, rum and lime juice and puree. Refrigerate the mojito.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
Leicht Zerdrückte Hass-AvocadoLeicht Zerdrückte Hass-Avocado
ZitrushonigZitrushonig
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
3
About 30 minutes before serving, transfer the granit to the refrigerator to soften.
4
Cut each mango half lengthwise into thin slices.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
5
Pour the mojito into shallow bowls. Fan out the mango slices in the bowls and top with large scoops of the granit.
Zutaten, die Sie benötigen
MojitoMojito
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
6
Garnish with the mint sprigs and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
SchwierigkeitNormal
Fertig in35 m.
Portion4
Gesundheits-Score5
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