Grilled Chicken with Mango-Pineapple Salsa

Grilled Chicken with Mango-Pineapple Salsa
Grilled Chicken with Mango-Pineapple Salsa might be just the main course you are searching for. This recipe serves 4. One portion of this dish contains about 37g of protein, 5g of fat, and a total of 275 calories. This recipe covers 22% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your The Fourth Of July event. It is a good option if you're following a gluten free and dairy free diet. A mixture of honey, salt, cilantro, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. To use up the pineapple you could follow this main course with the Pineapple Cupcakes as a dessert.

Anweisungen

1
To prepare salsa, combine first 8 ingredients. Cover; refrigerate 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
ZähneknirschenZähneknirschen
2
To prepare chicken, place each chicken breast half between 2 sheets of heavy-duty plastic wrap; pound to 1/2-inch thickness using a meat mallet or small heavy skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/4 Tassen Grüne, Ungeröstete Kürbiskerne, Z. B. Pepitas1 1/4 Tassen Grüne, Ungeröstete Kürbiskerne, Z. B. Pepitas
2 Mittelgroße Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten2 Mittelgroße Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
3 Tassen Panko-Semmelbrösel3 Tassen Panko-Semmelbrösel
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Combine pineapple juice and next 5 ingredients (through red pepper) in a large zip-top plastic bag.
Zutaten, die Sie benötigen
Prozent Tequila BlancoProzent Tequila Blanco
Papaya (Hawaii), Klein GewürfeltPapaya (Hawaii), Klein Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
In 1,25 Cm Breite Streifen SchneidenIn 1,25 Cm Breite Streifen Schneiden
4
Add chicken to bag; seal. Marinate in refrigerator 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
5
Prepare grill.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sambal (Knoblauch-Chilipaste)Sambal (Knoblauch-Chilipaste)
6
Remove chicken from bag, reserving marinade.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Shiitake-Pilze, Geviertelt1/2 Tasse Shiitake-Pilze, Geviertelt
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
7
Place chicken on a grill rack coated with cooking spray; grill 3 minutes on each side or until done.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sambal (Knoblauch-Chilipaste)Sambal (Knoblauch-Chilipaste)
8
Place reserved marinade in a small saucepan; bring to a boil. Reduce heat, and cook until reduced to 1/4 cup (about 5 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Shiitake-Pilze, Geviertelt1/2 Tasse Shiitake-Pilze, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
9
Drizzle over chicken.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
10
Serve salsa with chicken.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
ZähneknirschenZähneknirschen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion4
Gesundheits-Score20
Magazin