Grilled Chicken with Mango-Pineapple Salsa

Grilled Chicken with Mango-Pineapple Salsa
Grilled Chicken with Mango-Pineapple Salsa might be just the main course you are searching for. This recipe serves 4. One portion of this dish contains about 37g of protein, 5g of fat, and a total of 275 calories. This recipe covers 22% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your The Fourth Of July event. It is a good option if you're following a gluten free and dairy free diet. A mixture of honey, salt, cilantro, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. To use up the pineapple you could follow this main course with the Pineapple Cupcakes as a dessert.

Anweisungen

1
To prepare salsa, combine first 8 ingredients. Cover; refrigerate 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
ZähneknirschenZähneknirschen
2
To prepare chicken, place each chicken breast half between 2 sheets of heavy-duty plastic wrap; pound to 1/2-inch thickness using a meat mallet or small heavy skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Wasser Zu ErmöglichenWasser Zu Ermöglichen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
3 Tassen Panko-Semmelbrösel3 Tassen Panko-Semmelbrösel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
3
Combine pineapple juice and next 5 ingredients (through red pepper) in a large zip-top plastic bag.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Dosen (je 46 Unzen) Ungesüßter Ananassaft2 Dosen (je 46 Unzen) Ungesüßter Ananassaft
8 Gelbe Maistortillas (6 Zoll), Erwärmt8 Gelbe Maistortillas (6 Zoll), Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Tassen (6 Unzen) French's® Original Oder Cheddar French Fried Onions3 Tassen (6 Unzen) French's® Original Oder Cheddar French Fried Onions
4
Add chicken to bag; seal. Marinate in refrigerator 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
5
Prepare grill.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sambal (Knoblauch-Chilipaste)Sambal (Knoblauch-Chilipaste)
6
Remove chicken from bag, reserving marinade.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Shiitake-Pilze, Geviertelt1/2 Tasse Shiitake-Pilze, Geviertelt
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
7
Place chicken on a grill rack coated with cooking spray; grill 3 minutes on each side or until done.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomate, In Acht Spalten GeschnittenTomate, In Acht Spalten Geschnitten
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sambal (Knoblauch-Chilipaste)Sambal (Knoblauch-Chilipaste)
8
Place reserved marinade in a small saucepan; bring to a boil. Reduce heat, and cook until reduced to 1/4 cup (about 5 minutes).
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Shiitake-Pilze, Geviertelt1/2 Tasse Shiitake-Pilze, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
9
Drizzle over chicken.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
10
Serve salsa with chicken.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
ZähneknirschenZähneknirschen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion4
Gesundheits-Score20
Magazin