Hot Water Chocolate Cake
Hot Water Chocolate Cake requires approximately 35 minutes from start to finish. For 22 cents per serving, you get
Anweisungen
Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease and flour a 9x13 inch pan.
Mix together the sugar, flour, cocoa, baking powder, baking soda and salt. Set aside.
In a large saucepan bring butter and water to a boil.
Remove from heat. Stir in flour mixture.
Pour in buttermilk, eggs and vanilla; mix thoroughly.
Pour cake batter into prepared 9x13 inch baking pan.
Bake in preheated oven for 25 minutes or until a toothpick inserted in center comes out clean.
Remove cake from oven and frost immediately.
Zutaten
1Doppelt gefüllte Oreos
2 Esslöffel plus 2 Teelöffel kalte Butter, geteilt1Doppelt gefüllte Oreos
1-1/4 Teelöffel getrocknete Petersilienflocken, geteilt1181 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
Lebensmittelfarbe und farbiger Zucker, optional1181 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
je gemahlene Muskatnuss, Piment und Nelken2
eier, geschlagen4731 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
allzweck-Mehl1Doppelt gefüllte Oreos
1/2 Tasse süßer Marsala-Wein591 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
ungesüßtes Kakaopulver1Doppelt gefüllte Oreos
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)2371 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
1 Tasse weiße Perlgraupen4731 Pfund Mafaldi, wenn möglich frisch
Weißzucker