For 46 cents per serving, this recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 150 calories, 3g of protein, and 7g of fat. This recipe serves 12. A mixture of vanilla yogurt, sugar, honey maid graham cracker crumbs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 4 hours and 40 minutes.
Anweisungen
1
Spray bottom and side of 9-inch springform pan lightly with cooking spray; sprinkle evenly with graham cracker crumbs. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Frischer Zitronensaft (ca. 2 Große Zitronen)
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2
Mix gelatine and sugar in small saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
3
Add water; stir until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
4
Let stand 2 min. Cook on low heat 5 min. or until gelatine is completely dissolved, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
5
Remove from heat.
6
Beat cream cheese in large bowl with electric mixer on medium speed until creamy. Gradually add yogurt and limeade concentrate, beating until well blended.
Add gelatine mixture; mix well. Refrigerate until consistency of unbeaten egg whites, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Zwergbonbons
8
Pour into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Refrigerate 4 hours or until firm. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; remove rim of pan. Store leftover cheesecake in refrigerator.