Key Lime Cheesecake

Key Lime Cheesecake
For 46 cents per serving, this recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 150 calories, 3g of protein, and 7g of fat. This recipe serves 12. A mixture of vanilla yogurt, sugar, honey maid graham cracker crumbs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 4 hours and 40 minutes.

Anweisungen

1
Spray bottom and side of 9-inch springform pan lightly with cooking spray; sprinkle evenly with graham cracker crumbs. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Heath-Schokoriegel (je 1,4 Unzen), Zerkleinert3 Heath-Schokoriegel (je 1,4 Unzen), Zerkleinert
Tomate, In Acht Spalten GeschnittenTomate, In Acht Spalten Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2
Mix gelatine and sugar in small saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
3
Add water; stir until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
4
Let stand 2 min. Cook on low heat 5 min. or until gelatine is completely dissolved, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
ZwergbonbonsZwergbonbons
5
Remove from heat.
6
Beat cream cheese in large bowl with electric mixer on medium speed until creamy. Gradually add yogurt and limeade concentrate, beating until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 (12 Unzen) Dose Gefrorenes Limettenkonzentrat, Aufgetaut1/2 (12 Unzen) Dose Gefrorenes Limettenkonzentrat, Aufgetaut
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1/4 Tasse Erdbeerjoghurt1/4 Tasse Erdbeerjoghurt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Add gelatine mixture; mix well. Refrigerate until consistency of unbeaten egg whites, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
ZwergbonbonsZwergbonbons
8
Pour into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
9
Refrigerate 4 hours or until firm. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; remove rim of pan. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
SchwierigkeitExperte
Fertig in4 hrs, 40 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin