Layered Carrot Cake

Layered Carrot Cake
This recipe serves 16. One portion of this dish contains around 4g of protein, 8g of fat, and a total of 283 calories. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. Easter will be even more special with this recipe. It is a good option if you're following a vegetarian diet. If you have vanillan extract, salt, powdered sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Combine first 5 ingredients in a large bowl; make a well in center of mixture.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Whisk together pineapple and next 4 ingredients; add pineapple mixture to flour mixture, stirring just until dry ingredients are moistened. Fold in carrots.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
4
Pour batter into 2 (8-inch) round cake pans coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
5
Bake at 350 for 22 to 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans on a wire rack 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
6
Remove from pans to a wire rack; cool completely (about 1 hour).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
1
Beat first 3 ingredients at medium speed with an electric mixer until smooth. Gradually add powdered sugar to butter mixture; beat at low speed just until blended. (Do not overbeat.) Beat in up to 2 tsp. milk for desired consistency.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2
Place 1 cake layer on a serving plate; spread with 2/3 cup frosting, and top with remaining cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
3
Spread remaining frosting over top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
4
Try This Twist!
5
Carrot Cake Muffins: Omit Frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
6
Place about 15 paper baking cups in muffin pans, and coat with cooking spray. Prepare batter, and fold in 1/2 cup chopped toasted pecans and 1/2 cup golden raisins with carrots. Spoon batter into baking cups, filling about two-thirds full.
Zutaten, die Sie benötigen
Goldene RosinenGoldene Rosinen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
Côtes Du Rhône Oder Anderer Trockener RotweinCôtes Du Rhône Oder Anderer Trockener Rotwein
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
7
Bake as directed. Cool in pans on a wire rack 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
8
Serve warm or at room temperature. Makes about 15 muffins.
9
Per serving: Calories 204; Fat 3g (sat 1g, mono 6g, poly 4g); Protein 8g; Carb 9g; Fiber 9g; Chol 28mg; Iron 2mg; Sodium 356mg; Calc 23mg
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs
Portion16
Gesundheits-Score2
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