Layered Carrot Cake

Layered Carrot Cake
This recipe serves 16. One portion of this dish contains around 4g of protein, 8g of fat, and a total of 283 calories. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. Easter will be even more special with this recipe. It is a good option if you're following a vegetarian diet. If you have vanillan extract, salt, powdered sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Combine first 5 ingredients in a large bowl; make a well in center of mixture.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Whisk together pineapple and next 4 ingredients; add pineapple mixture to flour mixture, stirring just until dry ingredients are moistened. Fold in carrots.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
Pour batter into 2 (8-inch) round cake pans coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
5
Bake at 350 for 22 to 25 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans on a wire rack 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
Remove from pans to a wire rack; cool completely (about 1 hour).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
1
Beat first 3 ingredients at medium speed with an electric mixer until smooth. Gradually add powdered sugar to butter mixture; beat at low speed just until blended. (Do not overbeat.) Beat in up to 2 tsp. milk for desired consistency.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2
Place 1 cake layer on a serving plate; spread with 2/3 cup frosting, and top with remaining cake layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
3
Spread remaining frosting over top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
4
Try This Twist!
5
Carrot Cake Muffins: Omit Frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
6
Place about 15 paper baking cups in muffin pans, and coat with cooking spray. Prepare batter, and fold in 1/2 cup chopped toasted pecans and 1/2 cup golden raisins with carrots. Spoon batter into baking cups, filling about two-thirds full.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Esslöffel Leicht Geröstete Pinienkerne4 Esslöffel Leicht Geröstete Pinienkerne
Estragon OptionalEstragon Optional
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
7
Bake as directed. Cool in pans on a wire rack 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
8
Serve warm or at room temperature. Makes about 15 muffins.
9
Per serving: Calories 204; Fat 3g (sat 1g, mono 6g, poly 4g); Protein 8g; Carb 9g; Fiber 9g; Chol 28mg; Iron 2mg; Sodium 356mg; Calc 23mg
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs
Portion16
Gesundheits-Score2
Magazin