Lemon-Orange Chiffon Cake

Lemon-Orange Chiffon Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Lemon-Orange Chiffon Cake a try. This dairy free recipe serves 12. One serving contains 294 calories, 6g of protein, and 11g of fat. If you have baking powder, orange juice, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 10 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Combine first 4 ingredients in bowl of a heavy-duty electric stand mixer. Make a well in center of flour mixture; add oil, egg yolks, and orange juice. Beat at medium-high speed 3 to 4 minutes or until smooth. Stir in zest.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Dünn-Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Beat egg whites and cream of tartar at medium-high speed until stiff peaks form. Gently fold into flour mixture. Spoon batter into 3 greased and floured 9-inch round cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
4
Bake at 350 for 17 to 20 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes; remove from pans to wire racks, and cool completely (about 1 hour).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Spread Lemon-Orange Buttercream Frosting between layers and on top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
3 Salzstangen3 Salzstangen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 10 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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