Lemon-Orange Chiffon Cake

Lemon-Orange Chiffon Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Lemon-Orange Chiffon Cake a try. This dairy free recipe serves 12. One serving contains 294 calories, 6g of protein, and 11g of fat. If you have baking powder, orange juice, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 10 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Combine first 4 ingredients in bowl of a heavy-duty electric stand mixer. Make a well in center of flour mixture; add oil, egg yolks, and orange juice. Beat at medium-high speed 3 to 4 minutes or until smooth. Stir in zest.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Der Neid Der EngelWie Der Neid Der Engel
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Beat egg whites and cream of tartar at medium-high speed until stiff peaks form. Gently fold into flour mixture. Spoon batter into 3 greased and floured 9-inch round cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Eiweiß (ca. 9)Eiweiß (ca. 9)
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
4
Bake at 350 for 17 to 20 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes; remove from pans to wire racks, and cool completely (about 1 hour).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
5
Spread Lemon-Orange Buttercream Frosting between layers and on top and sides of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren4 Orangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 10 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
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