Lemon-Raspberry Cupcakes

Lemon-Raspberry Cupcakes
Lemon-Raspberry Cupcakes might be just the American recipe you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 329 calories, 4g of protein, and 13g of fat per serving. This recipe serves 12. A mixture of buttermilk, butter, raspberry jam, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It works well as an affordable dessert. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Line 12 muffin cups with paper liners. Using electric mixer, beat butter, 1 1/2 cups powdered sugar, and 3 teaspoons lemon peel in large bowl until blended, then beat until fluffy and pale yellow.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Add eggs 1 at a time, beating to blend after each addition. Beat in half of flour.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add buttermilk and 2 tablespoons lemon juice; beat to blend. Beat in remaining flour.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
4
Drop 1 rounded tablespoonful batter into each muffin liner. Spoon 1 teaspoon raspberry jam over. Cover with remaining batter, dividing equally.
Zutaten, die Sie benötigen
HimbeermarmeladeHimbeermarmelade
5
Bake cupcakes until tester inserted halfway into centers comes out clean, about 23 minutes. Cool cupcakes in pan on rack. Meanwhile, whisk remaining 1 1/2 cups powdered sugar, 2 tablespoons lemon juice, and 1 1/2 teaspoons lemon peel in small bowl. Spoon half of icing over 6 cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Whisk 1 tablespoon raspberry jam into remaining icing. Spoon over remaining cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
HimbeermarmeladeHimbeermarmelade
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
7
Let stand until icing sets, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
8
Garnish with raspberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
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