Lemon-Raspberry Cupcakes

Lemon-Raspberry Cupcakes
Lemon-Raspberry Cupcakes might be just the American recipe you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 329 calories, 4g of protein, and 13g of fat per serving. This recipe serves 12. A mixture of buttermilk, butter, raspberry jam, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It works well as an affordable dessert. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Line 12 muffin cups with paper liners. Using electric mixer, beat butter, 1 1/2 cups powdered sugar, and 3 teaspoons lemon peel in large bowl until blended, then beat until fluffy and pale yellow.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Add eggs 1 at a time, beating to blend after each addition. Beat in half of flour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
3
Add buttermilk and 2 tablespoons lemon juice; beat to blend. Beat in remaining flour.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
4
Drop 1 rounded tablespoonful batter into each muffin liner. Spoon 1 teaspoon raspberry jam over. Cover with remaining batter, dividing equally.
Zutaten, die Sie benötigen
HimbeermarmeladeHimbeermarmelade
5
Bake cupcakes until tester inserted halfway into centers comes out clean, about 23 minutes. Cool cupcakes in pan on rack. Meanwhile, whisk remaining 1 1/2 cups powdered sugar, 2 tablespoons lemon juice, and 1 1/2 teaspoons lemon peel in small bowl. Spoon half of icing over 6 cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
6
Whisk 1 tablespoon raspberry jam into remaining icing. Spoon over remaining cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
HimbeermarmeladeHimbeermarmelade
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
7
Let stand until icing sets, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
8
Garnish with raspberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
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