Luscious Four-Layer Pumpkin Cake requires roughly 1 hour and 42 minutes from start to finish. This recipe makes 16 servings with 319 calories, 5g of protein, and 15g of fat each. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of pumpkin, caramel topping, oil, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F. Grease and flour two 9-inch round cake pans. Beat cake mix, 1 cup of the pumpkin, the milk, oil, eggs and 1 tsp. of the pumpkin pie spice in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Groß Oder Zucchini, Der Länge Nach Vierteln Und In 1/2-Zoll-Stücke Schneiden
Gehackte Orangenbonbonscheiben
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Dünn-
2
Pour evenly into prepared pans.
3
Bake 28 to 30 min. or until wooden toothpick inserted in centers comes out clean. Cool in pans 10 min.
4
Remove from pans to wire racks; cool completely. Beat cream cheese in small bowl with electric mixer on medium speed until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
5
Add sugar, remaining pumpkin and remaining 1/2 tsp. pumpkin pie spice; mix well. Stir in the whipped topping.
Zutaten, die Sie benötigen
Groß Oder Zucchini, Der Länge Nach Vierteln Und In 1/2-Zoll-Stücke Schneiden
Waffeltüte In Standardgröße Mit Etwa 50 Kalorien
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
6
Cut each cake layer horizontally in half with serrated knife. Stack layers on serving plate, spreading the cream cheese filling between layers. (Do not frost top of cake.)
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
7
Drizzle cake with caramel topping just before serving; sprinkle with the pecans. Store leftover cake in refrigerator.