Mascarpone Cheesecake with Almond Crust requires approximately 11 hour and 45 minutes from start to finish. Watching your figure? This vegetarian recipe has 434 calories, 7g of protein, and 32g of fat per serving. This recipe serves 16. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of graham cracker crumbs, butter, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.
Tightly wrap the outside of a 9-inch diameter springform pan with 2 3/4-inch-high sides with 3 layers of heavy-duty foil. Finely grind the almonds, cracker crumbs, and sugar in a food processor.
Zutaten, die Sie benötigen
U-Boot-Sandwichbrötchen (ca. 6 Zoll), Geteilt
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
Zitronensaft, Optional
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Sautierte Garnelen
4
Add the butter and process until moist crumbs form. Press the almond mixture onto the bottom of the prepared pan (not on the sides of the pan).
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Knoblauch Eingeriebene Crostini, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
5
Bake the crust until it is set and beginning to brown, about 12 minutes. Cool. Decrease the oven temperature to 325 degrees F.
For the filling: Using an electric mixer, beat the cream cheese, mascarpone cheese, and sugar in a large bowl until smooth, occasionally scraping down the sides of the bowl with a rubber spatula. Beat in the lemon juice and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Mascarpone
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Pour enough hot water into the roasting pan to come halfway up the sides of the springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Rotkohl, Fein Geschnitten
11
Bake until the center of the cheesecake moves slightly when the pan is gently shaken, about 1 hour 5 minutes (the cake will become firm when it is cold).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
12
Transfer the cake to a rack; cool for 1 hour. Refrigerate until the cheesecake is cold, at least 8 hours and up to 2 days.
1
Combine the chocolate-hazelnut spread and cream in a small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Haselnussaufstrich
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)