Mascarpone Cheesecake with Almond Crust requires approximately 11 hour and 45 minutes from start to finish. Watching your figure? This vegetarian recipe has 434 calories, 7g of protein, and 32g of fat per serving. This recipe serves 16. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of graham cracker crumbs, butter, vanillan extract, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
For the crust: Preheat oven to 350 degrees F.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
3
Tightly wrap the outside of a 9-inch diameter springform pan with 2 3/4-inch-high sides with 3 layers of heavy-duty foil. Finely grind the almonds, cracker crumbs, and sugar in a food processor.
Zutaten, die Sie benötigen
Philadelphia® Neufchâtel Käse
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
4
Add the butter and process until moist crumbs form. Press the almond mixture onto the bottom of the prepared pan (not on the sides of the pan).
Zutaten, die Sie benötigen
2 Packungen (je 2 Unzen) Gemahlene Mandeln
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake the crust until it is set and beginning to brown, about 12 minutes. Cool. Decrease the oven temperature to 325 degrees F.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
For the filling: Using an electric mixer, beat the cream cheese, mascarpone cheese, and sugar in a large bowl until smooth, occasionally scraping down the sides of the bowl with a rubber spatula. Beat in the lemon juice and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Mascarpone
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Zusätzliche Kandierte Kirschen
7
Add the eggs, 1 at a time, beating just until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte Kirschen
8
Pour the cheese mixture over the crust in the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Place the springform pan in a large roasting pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Rotkohl, Fein Geschnitten
10
Pour enough hot water into the roasting pan to come halfway up the sides of the springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Rotkohl, Fein Geschnitten
11
Bake until the center of the cheesecake moves slightly when the pan is gently shaken, about 1 hour 5 minutes (the cake will become firm when it is cold).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
12
Transfer the cake to a rack; cool for 1 hour. Refrigerate until the cheesecake is cold, at least 8 hours and up to 2 days.
1
Combine the chocolate-hazelnut spread and cream in a small bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Haselnussaufstrich
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
2
Heat in the microwave until warm, stirring every 20 seconds to blend, about 1 minute.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
3
Cut the cake into wedges.
4
Drizzle the chocolate sauce over the wedges and serve.