Mint-Chocolate Icebox Cake

Mint-Chocolate Icebox Cake
Mint-Chocolate Icebox Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 16. Watching your figure? This dairy free recipe has 228 calories, 4g of protein, and 3g of fat per serving. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. Head to the store and pick up instant coffee granules, cocoa, flour, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Combine the first 3 ingredients in a bowl; stir well, and set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
2
Combine cocoa, 2/3 cup Prune Pure, water, salt, peppermint extract, and sugar in a large bowl; beat at medium speed of a mixer until smooth. Reserve 3/4 cup cocoa mixture; add remaining 1/3 cup Prune Pure and eggs to remaining cocoa mixture in bowl. Beat at medium speed until smooth. Gradually add the flour mixture, beating at low speed until smooth. Stir in boiling water.
Zutaten, die Sie benötigen
Weißer CranberrysaftWeißer Cranberrysaft
ReispapierReispapier
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
TrockenpflaumenTrockenpflaumen
1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt1 (4 Unzen) Tafel Halbsüße Schokolade, Gehackt
Dick Geschnittener Geräucherter Speck, GewürfeltDick Geschnittener Geräucherter Speck, Gewürfelt
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)1/4 Tasse Ingwerkekse (ca. 5 Kekse)
3
Pour batter into a 13 x 9-inch baking pan coated with cooking spray, spreading evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt1/3 Tasse Truthahnsoße, Erwärmt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
4
Bake at 350 for 35 minutes or until the cake springs back when touched lightly in center.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich1/2 Tasse Fein Geriebener Frischer Oder Abgetropfter Meerrettich
5
Let cool completely in pan on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Fold whipped topping into reserved 3/4 cup cocoa mixture; spread over cake. Cover and chill.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
ReispapierReispapier
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score3
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