Most-Requested Chocolate Cake

Most-Requested Chocolate Cake
For 72 cents per serving, this recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 18 servings with 342 calories, 3g of protein, and 8g of fat each. If you have baker's chocolate, miracle whip dressing, brown sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 40 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Melt 6 oz. chocolate as directed on package; cool. Meanwhile, beat dressing, brown sugar and 2 tsp. vanilla in large bowl with mixer until blended. Beat in eggs and melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Wie M&MsWie M&Ms
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Combine flour, baking soda and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
4
Add to chocolate mixture alternately with boiling water, mixing well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
5
Pour into 2 parchment-lined 9-inch round pans sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
6
Bake 30 to 35 min. or until toothpick inserted in centers comes out clean. Cool 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
7
Remove from pans to wire racks. Immediately remove parchment. Cool cakes completely.
8
Meanwhile, microwave remaining chocolate and butter in large microwaveable bowl on HIGH 1 to 1-1/2 min. or until butter is melted, stirring every 30 sec. Stir until chocolate is completely melted. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
9
Add powdered sugar, milk and remaining vanilla to butter mixture; beat until blended. Use to fill and frost cake layers.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 40 m.
Portion18
Gesundheits-Score1
Magazin