Most-Requested Chocolate Cake

Most-Requested Chocolate Cake
For 72 cents per serving, this recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 18 servings with 342 calories, 3g of protein, and 8g of fat each. If you have baker's chocolate, miracle whip dressing, brown sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 40 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Melt 6 oz. chocolate as directed on package; cool. Meanwhile, beat dressing, brown sugar and 2 tsp. vanilla in large bowl with mixer until blended. Beat in eggs and melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Combine flour, baking soda and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
4
Add to chocolate mixture alternately with boiling water, mixing well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
5
Pour into 2 parchment-lined 9-inch round pans sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Estragon OptionalEstragon Optional
6
Bake 30 to 35 min. or until toothpick inserted in centers comes out clean. Cool 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Remove from pans to wire racks. Immediately remove parchment. Cool cakes completely.
8
Meanwhile, microwave remaining chocolate and butter in large microwaveable bowl on HIGH 1 to 1-1/2 min. or until butter is melted, stirring every 30 sec. Stir until chocolate is completely melted. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
9
Add powdered sugar, milk and remaining vanilla to butter mixture; beat until blended. Use to fill and frost cake layers.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 40 m.
Portion18
Gesundheits-Score1
Magazin