Nectarine Tarte Tatin

Nectarine Tarte Tatin
You can never have too many dessert recipes, so give Nectarine Tarte Tatin a try. This recipe serves 10. Watching your figure? This vegetarian recipe has 285 calories, 4g of protein, and 12g of fat per serving. A mixture of butter, vanillan extract, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 42
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Cut 1 nectarine in half. Quarter one nectarine half and the remaining 6 nectarines.
Zutaten, die Sie benötigen
NektarineNektarine
3
Combine sugar, water, and juice in a 12-inch stainless-steel skillet. Cook for 2 minutes or until sugar is golden (do not stir).
Zutaten, die Sie benötigen
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
4
Remove from heat; stir in butter and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Frisches ScrappleFrisches Scrapple
5
Let stand 3 minutes.
6
Place nectarine half, cut side down, in center of sugar mixture; arrange nectarine quarters, cut side down, around center. Return pan to medium heat. Cook for 10 minutes or until sugar mixture is bubbly (do not stir).
Zutaten, die Sie benötigen
NektarineNektarine
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Remove from heat; let stand 3 minutes.
8
Roll pie dough into a 12-inch circle on a lightly floured surface.
Zutaten, die Sie benötigen
Kuchen TeigKuchen Teig
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
9
Place dough over nectarine mixture, fitting dough between nectarines and skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
NektarineNektarine
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
10
Bake at 425 for 15 minutes or until lightly browned.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
11
Remove from oven, and cool for 10 minutes. Carefully invert tart onto a serving plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
12
Cut into wedges.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
Magazin