Orange Coffee Cake might be just the morn meal you are searching for. One serving contains 348 calories, 5g of protein, and 17g of fat. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. From preparation to the plate, this recipe takes around 35 minutes. If you have biscuits, walnuts, orange zest, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 350 degrees F. Butter a 9-inch round cake pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Separate the biscuit dough into 8 biscuits.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
3
Place 1 biscuit in the center of the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Cut the remaining biscuits in half, forming 14 half-circles. Arrange the pieces around the center biscuit with cut sides facing in the same direction.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
5
Brush melted butter over the tops of the biscuits.
Zutaten, die Sie benötigen
4-1/2 Teelöffel Geriebener Parmesankäse
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
6
In a small bowl, combine the walnuts, granulated sugar, and orange zest.
Meanwhile, in a small bowl combine confectioners' sugar, cream cheese, and orange juice. Blend until smooth adding more orange juice, if needed, to thin.