Overnight Coffee Cake might be just the morn meal you are searching for. This recipe serves 15. One portion of this dish contains roughly 3g of protein, 12g of fat, and a total of 269 calories. If you have butter, baking soda, firmly brown sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Combine first 10 ingredients in a large mixing bowl. Beat at low speed of an electric mixer until moistened; beat at medium speed 3 minutes. Spoon batter into a greased and floured 9" x 13" pan. Cover and chill 8 to 12 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
Geschnittene Tomaten, Optional
2
Combine 1/2 cup brown sugar, pecans, and 1 teaspoon cinnamon; place mixture in an airtight container until you're ready to bake the coffee cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
3
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4
Sprinkle batter with brown sugar mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße Schokolade Oder Ungesüßte Schokolade, Gehackt
5
Bake at 350 for 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.