Peanut Butter Fudge Cake

Peanut Butter Fudge Cake
Peanut Butter Fudge Cake requires approximately 45 minutes from start to finish. One serving contains 510 calories, 9g of protein, and 20g of fat. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 15. It is a good option if you're following a vegetarian diet. A mixture of sugar, vanillan extract, buttermilk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Combine flour, white sugar, and baking soda in a large mixing bowl; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt1-1/4 Teelöffel Getrocknete Petersilienflocken, Geteilt
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
2
Melt 1 cup butter or margarine in a heavy saucepan; stir in 1/2 cup cocoa. Stir in buttermilk, and eggs until well blended. Cook over medium heat, stirring constantly, until mixture boils.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
3
Remove from heat.
4
Mix into flour mixture, stirring until smooth. Stir in 1 teaspoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
5
Pour batter into a greased and floured 13 x 9 inch baking pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
6
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 20 to 25 minutes, or until an inserted wooden pick comes out clean. Cool 10 minutes on a wire rack. Carefully spread peanut butter over warm cake. Cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-LebensmittelfarbeRote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1
Combine 1/2 cup butter or margarine, 1/4 cup cocoa, and buttermilk in a small sauce pan. Bring to a boil over medium heat, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Flasche Süß-saure Sauce, GeteiltFlasche Süß-saure Sauce, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
2
Pour over confectioners' sugar, stirring until smooth. Stir in 1 teaspoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
3
Spread chocolate frosting over peanut butter on cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 (3-oz) Packung Instant-Schokoladenpuddingmischung1 (3-oz) Packung Instant-Schokoladenpuddingmischung
Rote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-LebensmittelfarbeRote, Grüne, Gelbe Und Blaue Gel-Lebensmittelfarbe
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
4
Cut into squares.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score3
Magazin