Pecan Torte with Strawberries and Cream

Pecan Torte with Strawberries and Cream
You can never have too many dessert recipes, so give Pecan Torte with Strawberries and Cream a try. This recipe serves 10. One serving contains 391 calories, 7g of protein, and 29g of fat. Head to the store and pick up eggs, heavy cream, sugar, and a few other things to make it today. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Pulse pecans, cake meal, and 3 tablespoons sugar in a food processor until nuts are very finely chopped.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
3
Beat yolks and 1/2 cup plus 2 tablespoons sugar in a large bowl with an electric mixer on high speed until pale and very thick. Stir in lemon zest and juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Beat whites with salt in another bowl with cleaned beaters on high speed until soft peaks form. Gradually beat in 5 tablespoons sugar and beat until whites just hold stiff, glossy peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
In 3 batches, alternately fold nut mixture and whites into yolk mixture. Spoon batter into ungreased pan and smooth top.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Bake cake in middle of oven until golden and a tester comes out clean, about 1 hour. Cool in pan, upside-down, 2 hours. (If pan has "legs," stand it on those. Otherwise, invert pan over neck of a bottle.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
Turn pan right side up, then run a long thin knife around outer edge of cake with a smooth (not sawing) motion. Loosen center in same manner.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
8
Remove outer rim of pan and run knife under bottom of cake to release. Invert cake onto a cake plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
9
Beat cream with remaining tablespoon sugar until it just holds stiff peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
10
Spread evenly over top and sides of cake and arrange strawberries on top.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
11
Serve chilled.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
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