Pecan Torte with Strawberries and Cream

Pecan Torte with Strawberries and Cream
You can never have too many dessert recipes, so give Pecan Torte with Strawberries and Cream a try. This recipe serves 10. One serving contains 391 calories, 7g of protein, and 29g of fat. Head to the store and pick up eggs, heavy cream, sugar, and a few other things to make it today. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Pulse pecans, cake meal, and 3 tablespoons sugar in a food processor until nuts are very finely chopped.
Zutaten, die Sie benötigen
Dose Kokos-Pekannuss-ZuckergussDose Kokos-Pekannuss-Zuckerguss
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
3
Beat yolks and 1/2 cup plus 2 tablespoons sugar in a large bowl with an electric mixer on high speed until pale and very thick. Stir in lemon zest and juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
1 Esslöffel Grober Roter Zucker1 Esslöffel Grober Roter Zucker
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Beat whites with salt in another bowl with cleaned beaters on high speed until soft peaks form. Gradually beat in 5 tablespoons sugar and beat until whites just hold stiff, glossy peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
In 3 batches, alternately fold nut mixture and whites into yolk mixture. Spoon batter into ungreased pan and smooth top.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Bake cake in middle of oven until golden and a tester comes out clean, about 1 hour. Cool in pan, upside-down, 2 hours. (If pan has "legs," stand it on those. Otherwise, invert pan over neck of a bottle.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
7
Turn pan right side up, then run a long thin knife around outer edge of cake with a smooth (not sawing) motion. Loosen center in same manner.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
8
Remove outer rim of pan and run knife under bottom of cake to release. Invert cake onto a cake plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
9
Beat cream with remaining tablespoon sugar until it just holds stiff peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
10
Spread evenly over top and sides of cake and arrange strawberries on top.
Zutaten, die Sie benötigen
Brezel-Dip-StäbchenBrezel-Dip-Stäbchen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
11
Serve chilled.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
Magazin