PHILADELPHIA White Chocolate-Peppermint Cheesecake
This recipe makes 35 servings with 214 calories, 3g of protein, and 15g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up baker's chocolate, sugar, sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 35 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Line 13x9-inch pan with foil, with ends of foil extending over sides.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel GOYA® Zitronensaft
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Combine graham crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press onto bottom of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
4
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Beat cream cheese, 1 cup sugar and extract in large bowl with mixer until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Warmer, Stark Gebrühter Kaffee
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung