PHILADELPHIA White Chocolate-Peppermint Cheesecake
This recipe makes 35 servings with 214 calories, 3g of protein, and 15g of fat each. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up baker's chocolate, sugar, sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 35 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Line 13x9-inch pan with foil, with ends of foil extending over sides.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Combine graham crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press onto bottom of prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Beat cream cheese, 1 cup sugar and extract in large bowl with mixer until blended.