Pumpkin-Gingersnap Tiramisù

Pumpkin-Gingersnap Tiramisù
Pumpkin-Gingersnap Tiramisù might be just the side dish you are searching for. This recipe makes 12 servings with 577 calories, 11g of protein, and 27g of fat each. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have calvados, pumpkin puree, cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
In a small bowl, sprinkle the gelatin over the water and let stand for 5 minutes. In a large bowl, whisk the yolks, cornstarch, salt and 1 1/2 cups of the sugar until the sugar is moistened. In a large saucepan, heat the milk just until steaming.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen GeschnittenJeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
ZwergbonbonsZwergbonbons
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Whisk 1 cup of the hot milk into the yolk mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
3
Pour the mixture into the milk in the saucepan and cook over moderate heat, whisking constantly, until boiling and thick, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
4
Whisk in the pumpkin puree and cook, whisking, for 1 minute. Off the heat, whisk in the gelatin, vanilla and cinnamon.
Zutaten, die Sie benötigen
Kürbis In DosenKürbis In Dosen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
ZwergbonbonsZwergbonbons
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
5
Whisk in the mascarpone.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
6
In a small microwave-safe bowl, microwave the Calvados with the remaining 1 tablespoon of sugar at high power for 10 seconds, just until the sugar is dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
CalvadosCalvados
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Arrange one-third of the whole gingersnaps in a 9-by-13-by-2 1/2-inch baking dish. Lightly brush the gingersnaps with some of the Calvados and top with one-third of the pumpkin custard. Repeat the layering twice more with the remaining whole gingersnaps, Calvados and custard.
Zutaten, die Sie benötigen
Gingersnap CookiesGingersnap Cookies
CalvadosCalvados
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Rote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls GewünschtRote Und Gelbe Lebensmittelfarbe, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich1-1/2 Liter Cookies And Cream-Eis, Weich
8
Sprinkle half of the crushed gingersnaps on top and press a sheet of plastic wrap directly on the surface of the tiramis. Freeze overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Gingersnap CookiesGingersnap Cookies
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
9
Let the tiramis stand at room temperature for 6 hours, until thawed.
10
Sprinkle with the remaining gingersnaps.
Zutaten, die Sie benötigen
Gingersnap CookiesGingersnap Cookies
11
Serve.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score8
GerichteBeilage
Magazin