Pumpkin-Gingersnap Tiramisù

Pumpkin-Gingersnap Tiramisù
Pumpkin-Gingersnap Tiramisù might be just the side dish you are searching for. This recipe makes 12 servings with 577 calories, 11g of protein, and 27g of fat each. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have calvados, pumpkin puree, cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
In a small bowl, sprinkle the gelatin over the water and let stand for 5 minutes. In a large bowl, whisk the yolks, cornstarch, salt and 1 1/2 cups of the sugar until the sugar is moistened. In a large saucepan, heat the milk just until steaming.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen GeschnittenJeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
ZwergbonbonsZwergbonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Whisk 1 cup of the hot milk into the yolk mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch1/2 (12 Flüssigunzen) Dosen Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
3
Pour the mixture into the milk in the saucepan and cook over moderate heat, whisking constantly, until boiling and thick, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
4
Whisk in the pumpkin puree and cook, whisking, for 1 minute. Off the heat, whisk in the gelatin, vanilla and cinnamon.
Zutaten, die Sie benötigen
Kürbis In DosenKürbis In Dosen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
ZwergbonbonsZwergbonbons
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Whisk in the mascarpone.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
In a small microwave-safe bowl, microwave the Calvados with the remaining 1 tablespoon of sugar at high power for 10 seconds, just until the sugar is dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
CalvadosCalvados
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Getrockneter Oregano, 1/3 HandvollGetrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
7
Arrange one-third of the whole gingersnaps in a 9-by-13-by-2 1/2-inch baking dish. Lightly brush the gingersnaps with some of the Calvados and top with one-third of the pumpkin custard. Repeat the layering twice more with the remaining whole gingersnaps, Calvados and custard.
Zutaten, die Sie benötigen
Gingersnap CookiesGingersnap Cookies
CalvadosCalvados
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
8
Sprinkle half of the crushed gingersnaps on top and press a sheet of plastic wrap directly on the surface of the tiramis. Freeze overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Gingersnap CookiesGingersnap Cookies
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
9
Let the tiramis stand at room temperature for 6 hours, until thawed.
10
Sprinkle with the remaining gingersnaps.
Zutaten, die Sie benötigen
Gingersnap CookiesGingersnap Cookies
11
Serve.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score8
GerichteBeilage
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