The recipe Red Velvet Cupcakes could satisfy your American craving in approximately 45 minutes. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. This dessert has 123 calories, 2g of protein, and 4g of fat per serving. This recipe serves 20. valentin day will be even more special with this recipe. A mixture of butter, sugar, batches lemon-cream cheese frosting, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. Rose Velvet, actually.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Backofen
2
Place 12 muffin cup liners in muffin tin.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muffin Tablett
3
Place flours in a bowl. Sift sugar, baking soda, and salt into bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Backpulver
Zucker
Salz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schüssel
4
Whisk butter and oil in a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Butter
Speiseöl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schneebesen
Schüssel
5
Add buttermilk and next 4 ingredients (through vanilla), whisking until well-combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Buttermilch
Vanille
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schneebesen
6
Add dry ingredients to wet.
7
Divide batter evenly among liners, and bake in middle of oven about 25 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool 5 minutes; transfer to a wire rack to cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Drahtgestell
Backofen
8
Pipe frosting on cakes with a star-tipped pastry bag.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckerguss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spritzbeutel
9
Skinny it up! Skip the frosting for a 216-calorie treat.