Red Velvet Cupcakes

Red Velvet Cupcakes
The recipe Red Velvet Cupcakes could satisfy your American craving in approximately 45 minutes. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. This dessert has 123 calories, 2g of protein, and 4g of fat per serving. This recipe serves 20. valentin day will be even more special with this recipe. A mixture of butter, sugar, batches lemon-cream cheese frosting, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. Rose Velvet, actually.

Anweisungen

1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
BackofenBackofen
2
Place 12 muffin cup liners in muffin tin.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muffin TablettMuffin Tablett
3
Place flours in a bowl. Sift sugar, baking soda, and salt into bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
BackpulverBackpulver
ZuckerZucker
SalzSalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SchüsselSchüssel
4
Whisk butter and oil in a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
ButterButter
SpeiseölSpeiseöl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SchneebesenSchneebesen
SchüsselSchüssel
5
Add buttermilk and next 4 ingredients (through vanilla), whisking until well-combined.
Zutaten, die Sie benötigen
ButtermilchButtermilch
VanilleVanille
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SchneebesenSchneebesen
6
Add dry ingredients to wet.
7
Divide batter evenly among liners, and bake in middle of oven about 25 minutes or until wooden pick inserted in center comes out clean. Cool 5 minutes; transfer to a wire rack to cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
DrahtgestellDrahtgestell
BackofenBackofen
8
Pipe frosting on cakes with a star-tipped pastry bag.
Zutaten, die Sie benötigen
ZuckergussZuckerguss
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
SpritzbeutelSpritzbeutel
9
Skinny it up! Skip the frosting for a 216-calorie treat.
Zutaten, die Sie benötigen
ZuckergussZuckerguss
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion20
Gesundheits-Score0
Magazin