Need Head to the store and pick up rosemary, bread, bulk chorizo sausage, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 40 minutes. Thanksgiving will be even more special with this recipe.
Anweisungen
1
Preheat the oven's broiler and set the oven rack at about 6 inches from the heat source.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Line a baking sheet with aluminum foil.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
Sautierte Garnelen
3
Cut the peppers in half from top to bottom; remove the stem, seeds, and ribs, then place the peppers cut-side-down onto the prepared baking sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
Eine Entkernte Grüne Oder Schwarze Olive Guter Qualität, Grob Gehackt
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
(Mequite, Hickory Oder Erle)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
4
Cook under the preheated broiler until the skin of the peppers has blackened and blistered, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Eine Entkernte Grüne Oder Schwarze Olive Guter Qualität, Grob Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Für Die Würze (Poblanos Variieren In Ihrer Schärfe
5
Place the blackened peppers into a bowl, and tightly seal with plastic wrap. Allow the peppers to steam as they cool, about 20 minutes. Once cool, remove the skins and discard.
Zutaten, die Sie benötigen
Eine Entkernte Grüne Oder Schwarze Olive Guter Qualität, Grob Gehackt
Reduce the oven temperature to 375 degrees F (190 degrees C). Grease a 9x13-inch baking dish.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
7
Meanwhile, heat a large skillet over medium-high heat and stir in the sausage. Cook and stir until the sausage is crumbly, evenly browned, and no longer pink.
Zutaten, die Sie benötigen
Geriebener Teilentrahmter M Zarella-Käse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
8
Drain and discard any excess grease, then pour into a large mixing bowl, and allow to cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche Kuchenmischung
9
Chop the roasted peppers, and place them in the bowl with the sausage along with the bread cubes, onion, celery, cranberries, garlic, parsley, thyme, rosemary, poultry seasoning, salt, and black pepper.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Behälter (7 Unzen) Gehackte Zwiebeln
Mit 4 G Fett Oder Weniger Pro Portion (empfohlen: Amy's Chunky Tomato Bisque)
2/3 Tasse Geschmolzene Butter, Geteilt
(Sie Brauchen Diese Möglicherweise Nicht, Wenn Sie Einen Cranberry-Laib Wie Oben Aufgeführt Bekommen Konnten)
Hammelfleisch Ohne Knochen, In 3 Bis 4 Zoll Große Würfel Geschnitten - Oder Alternativ Lammschulter Ohne Knochen
1/4 Tasse Schweinefettrücken
Eine Entkernte Grüne Oder Schwarze Olive Guter Qualität, Grob Gehackt
Geriebener Teilentrahmter M Zarella-Käse
Mittelgroße Frische Tomaten (ca. , Geschält Und In Sechstel Geschnitten
1 Teelöffel Scharfes Paprikapulver, Wenn Möglich Geräuchert
Frische Mehltortillas Zum Servieren
1/2 Kopf Wirsingkohl Fein Geschnitten
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt