Six-Layer Chocolate Cake

Six-Layer Chocolate Cake
Six-Layer Chocolate Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 20. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 435 calories, 4g of protein, and 16g of fat. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour and 45 minutes. If you have butter, butter, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F.
2
Grease and flour 3 (9-inch) round cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
3
Using an electric mixer, cream the butter until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
4
Add the sugar and continue to cream for approximately 6 to 8 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
5
Add the eggs 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
6
Add the flour and milk, alternately to creamed mixture, beginning and ending with the flour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
7
Add the vanilla and continue to mix until incorporated. To bake 6 layers of cake 3 at a time, divide the batter in 1/2, then divide each 1/2 among the 3 pans. Level the batter in each pan by dropping pan flat onto counter top to release air bubbles.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
8
Bake each cake for 15 to 20 minutes, or until golden brown. Cool in pans for 5 to 10 minutes. Invert cakes and repeat process with the rest of the cake batter.
9
Prepare frosting while cakes are cooling.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
10
Mix sugar, cocoa, butter, half-and-half, corn syrup, and salt in a saucepan, stir, and bring to a boil. Continue to boil, stirring occasionally for 3 minutes. The syrup will become thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
11
Remove syrup from heat, and beat in the confectioners' sugar and vanilla extract with an electric mixer. Allow frosting to rest for a couple of minutes. At this time, if the frosting is too thick for spreading, add a bit of half-and-half, 1 tablespoon at a time, to bring frosting to proper spreading consistency.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 45 m.
Portion20
Gesundheits-Score1
Magazin