Soft Gingerbread Cookies

Soft Gingerbread Cookies
Soft Gingerbread Cookies might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 36. Watching your figure? This vegetarian recipe has 75 calories, 1g of protein, and 1g of fat per serving. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. Head to the store and pick up baking soda, water, molasses, and a few other things to make it today. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours and 45 minutes.

Anweisungen

1
In a medium bowl, mix together the molasses, brown sugar, water and butter until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Frisches ScrappleFrisches Scrapple
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Combine the flour, baking soda, allspice, ginger, cloves and cinnamon, stir them into the wet mixture until all of the dry is absorbed. Cover the dough and chill for at least 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick10 Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet2 3/4 Tassen Ganze Mandeln, Mit Schale Und Geröstet
Zusätzliche Schlagsahne, OptionalZusätzliche Schlagsahne, Optional
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
3
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). On a lightly floured surface, roll the dough out to 1/4 inch thickness.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
4
Cut out into desired shapes.
5
Place cookies 1 inch apart onto ungreased cookie sheets.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
6
Bake for 8 to 10 minutes in the preheated oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
7
Remove from the cookie sheets to cool on wire racks.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 45 m.
Portion36
Gesundheits-Score0
Magazin