Soft Gingerbread Cookies

Soft Gingerbread Cookies
Soft Gingerbread Cookies might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 36. Watching your figure? This vegetarian recipe has 75 calories, 1g of protein, and 1g of fat per serving. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. Head to the store and pick up baking soda, water, molasses, and a few other things to make it today. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours and 45 minutes.

Anweisungen

1
In a medium bowl, mix together the molasses, brown sugar, water and butter until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Muskatnuss, OptionalZusätzliche Muskatnuss, Optional
3/4 Teelöffel Melasse3/4 Teelöffel Melasse
6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)6 Schweinerippchen Oder Lendenkoteletts Mit Knochen (je 225 G)
1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz1 Teelöffel Hickory-Räuchersalz
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Fein Gehackter Grüner Oder Süßer Roter PfefferFein Gehackter Grüner Oder Süßer Roter Pfeffer
2
Combine the flour, baking soda, allspice, ginger, cloves and cinnamon, stir them into the wet mixture until all of the dry is absorbed. Cover the dough and chill for at least 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Über PuderzuckerÜber Puderzucker
Eis Oder Schlagsahne, OptionalEis Oder Schlagsahne, Optional
Wie Pistazien Oder WalnüsseWie Pistazien Oder Walnüsse
Natives Olivenöl Extra, 2 Umdrehungen Der Pfanne Und Etwas Zum BeträufelnNatives Olivenöl Extra, 2 Umdrehungen Der Pfanne Und Etwas Zum Beträufeln
Dreifarbige KrautsalatmischungDreifarbige Krautsalatmischung
Gemischte Sorten Frischer PilzeGemischte Sorten Frischer Pilze
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
3
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). On a lightly floured surface, roll the dough out to 1/4 inch thickness.
Zutaten, die Sie benötigen
Gemischte Sorten Frischer PilzeGemischte Sorten Frischer Pilze
Weiße PerlendrageesWeiße Perlendragees
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
4
Cut out into desired shapes.
5
Place cookies 1 inch apart onto ungreased cookie sheets.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-ZuckergussPillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
6
Bake for 8 to 10 minutes in the preheated oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl1/3 Tasse Crisco® Reines Pflanzenöl
7
Remove from the cookie sheets to cool on wire racks.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pillsbury® Creamy Supreme® Vanille-ZuckergussPillsbury® Creamy Supreme® Vanille-Zuckerguss
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 45 m.
Portion36
Gesundheits-Score0
Magazin