Sponge Cake Shortcakes

Sponge Cake Shortcakes
Sponge Cake Shortcakes might be a good recipe to expand your dessert recipe box. Watching your figure? This gluten free recipe has 1051 calories, 17g of protein, and 23g of fat per serving. This recipe covers 23% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. Head to the store and pick up brandy, strawberries, superfine sugar, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 30 minutes.

Anweisungen

1
Cut the stems off the strawberries. Wash under cold water, then drain and pat dry with paper towel. Grate the rind of the lemon onto a small plate and set it aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Jalapeño, In Dünne Streifen GeschnittenJalapeño, In Dünne Streifen Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mehltortillas (10 Zoll), GevierteltMehltortillas (10 Zoll), Geviertelt
2
Cut the lemon in half and juice it into a medium bowl, using 1 hand to catch any falling seeds.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum ServierenGedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Cut the strawberries into slices and add to the bowl along with 3 tablespoons sugar. Toss until the sugar has dissolved. Do this at least 1 hour (or up to 4 hours) before you serve them so that the berries get nice and juicy. Refrigerate them.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
In a large mixing bowl, beat the cream and remaining sugar with a good-size whisk or an electric mixer until the cream starts to thicken.
Zutaten, die Sie benötigen
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
5
Add the brandy and lemon zest, and keep beating until the whipped cream holds little soft peaks. You can whip the cream up to 1 hour before you serve the shortcakes. Keep it refrigerated.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
2 Prisen Gemahlene Nelke2 Prisen Gemahlene Nelke
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
6
Just before serving the shortcakes, add the berries and their juice to the bowl of whipped cream. Stir them together gently until the berries are distributed throughout the cream. The whipped cream will get soft and a little runny, which is exactly what you want. Set a shortcake shell in the center of each plate and spoon the berry cream over it.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen

Empfohlener Wein: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Sponge Cake can be paired with Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Johnson Estate Cream Sherry with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 19 dollars per bottle.
NV Johnson Estate Creme Sherry
NV Johnson Estate Creme Sherry
Sehr aromatisch mit Noten von Haselnuss, Vanille und einem Hauch Eiche, gefolgt von süßen Rosinen und einem Hauch Hefe. Sauberen Abgang. Gut jetzt, aber diejenigen belohnen lassen es altern"". Ein beliebtes präprandiales Getränk. Betrachten Sie es mit Nüssen vor dem Abendessen als Aperitif oder nach dem Abendessen mit Dessert, insbesondere Pralinen und Desserts auf Fruchtbasis. Auch wunderbar an kalten Nachmittagen, serviert mit Biscotti zum Eintauchen in "italienischen Stil". "
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 30 m.
Portion12
Gesundheits-Score10
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