Strawberries with Lemon Sugar and Lavender Syrup

Strawberries with Lemon Sugar and Lavender Syrup
Strawberries with Lemon Sugar and Lavender Syrup might be just the side dish you are searching for. This recipe serves 8. Watching your figure? This gluten free and vegetarian recipe has 126 calories, 1g of protein, and 3g of fat per serving. If you have crème fraîche, water, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Mash 1/3 cup sugar and lemon peel in small bowl to blend well. (Lemon sugar can be made 3 days ahead. Cover and store at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
ZitronenzuckerZitronenzucker
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
2
Bring 1/2 cup sugar, 1/2 cup water, honey, and lavender to boil in heavy small saucepan over medium-high heat, stirring until sugar dissolves. Reduce heat to medium and simmer until lavender flavor is pronounced, about 3 minutes. Strain syrup into small bowl. (Can be made 1 day ahead. Cover and let stand at room temperature. Rewarm syrup before continuing.)
Zutaten, die Sie benötigen
6 Tassen Oder Zucker6 Tassen Oder Zucker
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Place berries in large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
4
Pour warm syrup over berries; stir to coat. Divide berries and syrup among 8 bowls. Spoon crème fraîche over berries, sprinkle with lemon sugar, and serve immediately.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme FraicheCreme Fraiche
ZitronenzuckerZitronenzucker
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
5
*Available at natural foods stores and some farmers' markets.
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score15
Magazin