Tiramisu

Tiramisu
The recipe Tiramisu could satisfy your Mediterranean craving in roughly 1 hour and 30 minutes. Watching your figure? This gluten free recipe has 488 calories, 5g of protein, and 47g of fat per serving. This recipe serves 10. Only Head to the store and pick up mascarpone cheese, coffee-flavored liqueur, vanillan extract, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
In a large bowl, combine mascarpone cheese, cream, sugar, vanilla, coffee liqueur, and instant coffee. Whip until stiff.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Kaffee-LikörKaffee-Likör
1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Split sponge cake in half, creating a top and bottom layer.
Zutaten, die Sie benötigen
BiskuitBiskuit
3
Spread cream mixture on bottom layer, and replace top half of cake. Refrigerate for 1 hour. Just before serving, dust top of cake with cocoa powder.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Walnuss-RosinenbrotWalnuss-Rosinenbrot
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
Magazin