Tiramisu

Tiramisu
The recipe Tiramisu could satisfy your Mediterranean craving in roughly 1 hour and 30 minutes. Watching your figure? This gluten free recipe has 488 calories, 5g of protein, and 47g of fat per serving. This recipe serves 10. Only Head to the store and pick up mascarpone cheese, coffee-flavored liqueur, vanillan extract, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
In a large bowl, combine mascarpone cheese, cream, sugar, vanilla, coffee liqueur, and instant coffee. Whip until stiff.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Kaffee-LikörKaffee-Likör
1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Split sponge cake in half, creating a top and bottom layer.
Zutaten, die Sie benötigen
BiskuitBiskuit
3
Spread cream mixture on bottom layer, and replace top half of cake. Refrigerate for 1 hour. Just before serving, dust top of cake with cocoa powder.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
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