Tiramisu

Tiramisu
The recipe Tiramisu could satisfy your Mediterranean craving in roughly 1 hour and 30 minutes. Watching your figure? This gluten free recipe has 488 calories, 5g of protein, and 47g of fat per serving. This recipe serves 10. Only Head to the store and pick up mascarpone cheese, coffee-flavored liqueur, vanillan extract, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
In a large bowl, combine mascarpone cheese, cream, sugar, vanilla, coffee liqueur, and instant coffee. Whip until stiff.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Kaffee-LikörKaffee-Likör
1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Split sponge cake in half, creating a top and bottom layer.
Zutaten, die Sie benötigen
BiskuitBiskuit
3
Spread cream mixture on bottom layer, and replace top half of cake. Refrigerate for 1 hour. Just before serving, dust top of cake with cocoa powder.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
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