Tiramisu Angel Torte

Tiramisu Angel Torte
Tiramisu Angel Torte might be just the Mediterranean recipe you are searching for. This recipe serves 10. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 9g of fat, and a total of 211 calories. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. It is a good option if you're following a gluten free diet. Head to the store and pick up round angel food cake, bittersweet chocolate, water, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
Place a colander in a 2-quart glass measure or medium bowl. Line colander with 4 layers of cheesecloth, allowing cheesecloth to extend over outside edges. Spoon yogurt into colander. Cover loosely with plastic wrap; refrigerate 12 hours. Spoon yogurt cheese into a bowl; discard liquid. Cover and refrigerate.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
1/4 Tasse Erdbeerjoghurt1/4 Tasse Erdbeerjoghurt
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Zusätzliches WasserZusätzliches Wasser
1/2 Pfund Fester Tofu, Zerkleinert1/2 Pfund Fester Tofu, Zerkleinert
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
Combine 1/2 cup sugar, water, and espresso granules in a small saucepan, and bring to a boil. Cook 1 minute over medium heat, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
3
Remove from heat, and stir in Kahla. Cool completely.
4
Combine yogurt cheese, 1/2 cup sugar, milk, vanilla, and mascarpone cheese; beat at medium speed of a mixer until smooth. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
1/4 Tasse Erdbeerjoghurt1/4 Tasse Erdbeerjoghurt
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
5
Combine cocoa and chocolate in a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6
Cut angel food cake into 12 slices using a serrated knife. Dip cake slices into espresso mixture; place 4 slices crosswise in a 9 x 5-inch loaf pan. Gently spread one-third of cheese mixture over cake layer, and sprinkle with one-third of cocoa mixture. Repeat procedure with the remaining cake slices, cheese mixture, and cocoa mixture. Chill torte at least 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
1 Getrocknete Morita-Paprika1 Getrocknete Morita-Paprika
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's3 Grüne M&M's
Oreo-Kekse, Zerbröselt, GeteiltOreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
Magazin