Tiramisu Eggnog Trifle

Tiramisu Eggnog Trifle
The recipe Tiramisu Eggnog Trifle could satisfy your Mediterranean craving in roughly 45 minutes. One serving contains 581 calories, 8g of protein, and 43g of fat. This recipe serves 18. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. If you have vanillan extract, brandy, sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Whisk 1 1/3 cups sugar, 1/4 cup water, 1/4 cup rum, 3 tablespoons brandy, yolks, and nutmeg in metal bowl. Set bowl over saucepan of simmering water (do not allow bottom of bowl to touch water).
Zutaten, die Sie benötigen
2 Prisen Gemahlene Nelke2 Prisen Gemahlene Nelke
1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Sorten Von PilzenSorten Von Pilzen
ZitrushonigZitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Zum Bestreichen Und FrittierenZum Bestreichen Und Frittieren
2
Whisk constantly until mixture thickens and candy thermometer inserted into mixture registers 60° for 3 minutes, about 5 minutes total.
Zutaten, die Sie benötigen
Eiscreme-ZuckertüteEiscreme-Zuckertüte
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Candy ThermometerCandy Thermometer
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
3
Remove bowl from over water.
Zutaten, die Sie benötigen
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zum Bestreichen Und FrittierenZum Bestreichen Und Frittieren
4
Whisk mascarpone, 1 container at a time, into warm custard until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
1 Große Orangefarbene Gummibonbons1 Große Orangefarbene Gummibonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
5
Using electric mixer, beat whipping cream, vanilla, 1 tablespoon brandy, and 1 teaspoon rum in large bowl until cream holds peaks. Fold in mascarpone mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
MascarponeMascarpone
Weiße Zuckerglasur, OptionalWeiße Zuckerglasur, Optional
2 Prisen Gemahlene Nelke2 Prisen Gemahlene Nelke
ZitrushonigZitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zum Bestreichen Und FrittierenZum Bestreichen Und Frittieren
6
Bring 1 cup water to simmer in small saucepan.
Zutaten, die Sie benötigen
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm BreitPaccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum BestreuenKoscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
7
Remove from heat.
8
Add 2 tablespoons sugar and espresso powder; stir to dissolve.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
9
Mix in liqueur. Submerge 1 biscuit in espresso mixture, turning to coat twice; shake excess liquid back into pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Geröstete Erdnüsse, Ohne SchaleGeröstete Erdnüsse, Ohne Schale
3/4 Tasse Orangenjoghurt3/4 Tasse Orangenjoghurt
1 Tasse Gewürfeltes Brathähnchen1 Tasse Gewürfeltes Brathähnchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
10
Place dipped biscuit, sugared side facing out, around bottom side of 14-cup trifle dish, pressing against side of dish (biscuit may break). Repeat with enough biscuits to go around bottom sides of dish once. Dip more biscuits and arrange over bottom of dish to cover.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstete Erdnüsse, Ohne SchaleGeröstete Erdnüsse, Ohne Schale
Frische Basilikumblätter, Gewaschen Und AbgetropftFrische Basilikumblätter, Gewaschen Und Abgetropft
11
Spoon 2 cups mascarpone mixture over biscuits; spread to cover.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Geröstete Erdnüsse, Ohne SchaleGeröstete Erdnüsse, Ohne Schale
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
12
Sprinkle 1/4 cup ground chocolate over, making chocolate visible at sides of dish. Repeat with more biscuits dipped into espresso mixture, mascarpone mixture, and ground chocolate in 2 more layers each. Cover with 1 more layer of dipped biscuits and enough mascarpone mixture to reach top of trifle dish.
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
Geröstete Erdnüsse, Ohne SchaleGeröstete Erdnüsse, Ohne Schale
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
13
Sprinkle remaining ground chocolate over, covering completely. Cover and chill overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
14
Gently press stem end of largest chocolate leaves around edge of trifle. Fill center with smaller leaves. (Can be made 8 hours ahead; chill.)
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
15
*Available at Italian markets, specialty foods stores, and some supermarkets.

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italian on the menu? Try pairing with Chianti, Trebbiano, and Verdicchio. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Brancaia Chianti Classico Riserva with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 38 dollars per bottle.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
This Chianti Classico Riserva shows tropical and black fruit aromas, with notes of nut and almond on the palate. Crafted with the finest Sangiovese grapes from two of our estate vineyards, Brancaia Estate and Poppi Vineyard, this wine has a dense, ruby-red color and a long, aromatic finish.Blend: 80% Sangiovese, 20% Merlot
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion18
Gesundheits-Score1
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