Twelve-Layer Mocha Cake

Twelve-Layer Mocha Cake
Twelve-Layer Mocha Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 8. One serving contains 324 calories, 11g of protein, and 21g of fat. A mixture of instant-espresso powder, milk, hazelnuts, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177° with rack in middle. Butter 1 sheet pan and line bottom with parchment paper, then butter parchment. Dust with flour, knocking out excess.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
2
Whisk together yolks, milk, vanilla, and 1/2 cup sugar in a large bowl until combined well, then whisk in flour and salt until smooth. (Batter will be thick.)
Zutaten, die Sie benötigen
Tuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, AufgeweichtTuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Aufgeweicht
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
3
Beat whites with an electric mixer until they just hold soft peaks. Beat in remaining 1/4 cup sugar, 1 tablespoon at a time, and beat until whites just hold stiff peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
4
Fold one third of whites into batter to lighten, then fold in remainder gently but thoroughly.
5
Spread batter evenly in pan and rap against counter to release any air bubbles.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
6
Bake until cake is dry to the touch and pale golden, 10 to 11 minutes. (Leave oven on.) Cool completely in pan on a rack.
7
Halve cake crosswise, cutting through parchment, to form 2 (10-by 7 1/2-inch) layers.
1
Line second sheet pan with parchment paper.
2
Melt chocolate with water, then cool to lukewarm.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
3
Beat yolks, salt, and 1/4 cup sugar in a large bowl with an electric mixer at high speed until thick and pale, about 5 minutes with a stand mixer or 8 minutes with a handheld. Fold in melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
4
Beat whites with cleaned beaters until they hold soft peaks. Beat in remaining 1/4 cup sugar, 1 tablespoon at a time, and beat until whites just hold stiff peaks, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
5
Fold one third of whites into chocolate mixture to lighten, then fold in remainder gently but thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
6
Spread batter evenly in lined sheet pan.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
1
Bake until puffed and a wooden pick inserted into center comes out with a few crumbs adhering, 25 to 30 minutes.
2
Transfer pan to a rack, then cover top of soufflé with 2 layers of damp paper towels.
3
Let stand 5 minutes.
4
Remove towels and cool soufflé completely in pan (soufflé will deflate as it cools). Sift cocoa over soufflé, then loosen edges with a sharp knife.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
5
Halve soufflécrosswise, cutting through parchment, to form 2 (10-by 7 1/2-inch) layers.
1
Toast hazelnuts, then cool, wrapped in a kitchen towel, and rub off any loose skins.
Zutaten, die Sie benötigen
Lammkoteletts, Knochen Pommes FritesLammkoteletts, Knochen Pommes Frites
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls GewünschtZum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
75 Gramm Goldene Sultaninen75 Gramm Goldene Sultaninen
2
Reduce oven to 121°.
3
Finely chop nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
4
Beat whites with salt and cream of tartar using electric mixer until they just hold soft peaks. Beat in sugar, 1 tablespoon at a time, and beat until meringue is stiff but still glossy.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
5
Line bottom of third sheet pan with parchment. Put small dabs of meringue under corners of parchment to secure to baking sheets.
6
Fold nuts into meringue and spread evenly in pan.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
7
Bake until set and pale golden, 25 to 30 minutes.
8
Halve meringue crosswise, cutting through parchment, to form 2 (10-by 7 1/2-inch) layers. Return to oven and bake until crisp, 45 minutes to 1 hour more. Cool in pan, then peel off parchment.
1
Bring water, sugar, and espresso powder to a boil, stirring until sugar has dissolved. Cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
2
Loosen edges of 1 cake layer with a knife and invert onto a flat platter. Carefully peel parchment from cake and brush with some of syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
3
Spread with 1 1/4 cups mocha buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
MochaMocha
4
Top with 1 meringue layer and spread with 1 1/4 cups coffee buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
5
Carefully invert 1 soufflé layer onto buttercream and peel off parchment, then gently spread with 1 1/4 cups coffee buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
6
Repeat layering, ending with coffee buttercream (there will be some left over). Chill at least 1 hour (after that, wrap in plastic wrap). Trim all around cake with a long sharp knife to neaten edges. Bring to room temperature (about 1 hour) before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, OptionalZusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
1
•Cake, soufflé, and meringue layers can be baked 1 day ahead of assembly and kept, wrapped in plastic wrap, at room temperature. •Assembled cake can be chilled up to 2 days.
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion8
Gesundheits-Score6
GerichteBeilage
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