Victoria Sponge Cake

Victoria Sponge Cake
Victoria Sponge Cake requires about 1 hour and 20 minutes from start to finish. This recipe serves 6. One portion of this dish contains around 5g of protein, 33g of fat, and a total of 461 calories. A mixture of baking powder, vanillan extract, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It works well as an inexpensive dessert. 1 person found this recipe to be flavorful and satisfying. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
Preheat oven to 400 degrees F (200 degrees C). Grease an 8-inch springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Sift the flour and baking powder into a medium bowl and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
Cream the butter and sugar together in a medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
4
Add the eggs, one at a time mixing thoroughly with each addition. Slowly stir the flour mixture in with the butter, sugar, and eggs. Beat in the milk and vanilla until the batter is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
5
Pour the batter into the prepared pan
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Beat butter and sugar with an electric mixer until light and fluffy. The mixture should be noticeably lighter in color.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
7
Add room-temperature eggs one at a time, allowing each egg to blend into butter mixture before adding the next. Beat in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
8
Pour in the flour mixture alternately with the milk, mixing until just incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
9
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
10
Bake in the preheated oven until a toothpick inserted in the center comes out clean, about 20 minutes. Cool the cake in the pan for 10 minutes, then turn the cake out onto a wire rack to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
11
This cake can be served as is, just dusted with confectioners' sugar. Alternately, cut the cake in half horizontally and sandwich the layers together with jam or custard.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
MarmeladeMarmelade
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 20 m.
Portion6
Gesundheits-Score1
Magazin