White Chocolate Amaretto Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains about 5g of protein, 32g of fat, and a total of 746 calories. This recipe serves 10. Head to the store and pick up vegetable oil, amaretto liqueur, blanched slivered almonds, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 3 hours and 30 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly oil a 10 inch non-stick Bundt pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In a large bowl, combine cake mix, eggs, pudding mix, 1/2 cup of cold water, oil, 1/2 cup amaretto and 1/4 teaspoon almond extract. Blend well for approximately 3 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, Optional
Cranberry-Gelatinepulver
2 Tassen Vanillewaffeln
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 45 minutes to an hour, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Remove cake from oven, and use an ice pick or skewer to make as many holes as possible into the cake. Apply glaze while cake is still warm. Slowly and patiently drizzle glaze over cake, including the edges and center of Bundt pan. Allow cake to cool in the pan for at least 2 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
Spritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
Air Head Bonbons, In Dünne Streifen Geschnitten
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1
Combine butter, sugar, 1/4 cup water, and 1/2 cup amaretto in a saucepan. Bring to a boil, and continue to boil for 10 minutes, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Vanillewaffeln
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Topping: Lightly toast slivered almonds in the oven. This will take 5 to 10 minutes. Stir frequently and be careful not to burn.
Zutaten, die Sie benötigen
Gerutschte Mandeln
Zum Aufstreichen Auf Toast, Falls Gewünscht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
3
Heat 1/4 cup of the prepared frosting in the microwave for 10 seconds, to soften.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
4
Place the cake on serving dish and use a spoon to drizzle the softened frosting over the cake. Scatter toasted almonds over cake before frosting cools.