WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes

WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes
WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes requires approximately 1 hour and 1 minutes from start to finish. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 50g of fat, and a total of 701 calories. This recipe serves 12. If you have mint-infused cream, mint chocolate, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. This recipe is typical of American cuisine. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
For the cupcakes: Preheat the oven to 325 degrees F. Line a cupcake or muffin pan with 12 regular-size cupcake liners.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Place the light cream and mint sprigs into a small saucepan and cook gently for 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Leichte CremeLeichte Creme
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
3
Remove from the heat and leave to cool.
4
Sift the flour, salt, and baking powder into a small bowl and set aside. Cream the butter and sugar in the bowl of an electric stand mixer until pale and fluffy, about 5 minutes. Scrape down the sides of the bowl and add the eggs while mixing on medium speed. Scrape down the sides of the bowl again and switch to low speed. Alternate adding the flour mixture and 1 cup of the mint-infused cream, beginning and ending with the flour. Reserve the remaining cream.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Finely chop the chocolate and mix into the batter by hand.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
6
Fill the cupcake liners two-thirds full with batter and bake until lightly golden, about 26 minutes. Cool the cupcakes in their pan for 5 minutes before transferring to a cooling rack.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
7
For the buttercream: Beat the butter in the bowl of an electric stand mixer until pale.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
8
Add the mint-infused cream and continue beating. Reduce the speed to low and slowly add the confectioners' sugar until a creamy, medium-stiff consistency is achieved.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
9
To assemble: Using a large, plain pastry tip, pipe the buttercream onto the cooled mint cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
10
Garnish with a fresh mint leaf, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische MinzeFrische Minze
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 1 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
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