WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes

WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes
WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes requires approximately 1 hour and 1 minutes from start to finish. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 4g of protein, 50g of fat, and a total of 701 calories. This recipe serves 12. If you have mint-infused cream, mint chocolate, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. This recipe is typical of American cuisine. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
For the cupcakes: Preheat the oven to 325 degrees F. Line a cupcake or muffin pan with 12 regular-size cupcake liners.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Place the light cream and mint sprigs into a small saucepan and cook gently for 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Leichte CremeLeichte Creme
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
3
Remove from the heat and leave to cool.
4
Sift the flour, salt, and baking powder into a small bowl and set aside. Cream the butter and sugar in the bowl of an electric stand mixer until pale and fluffy, about 5 minutes. Scrape down the sides of the bowl and add the eggs while mixing on medium speed. Scrape down the sides of the bowl again and switch to low speed. Alternate adding the flour mixture and 1 cup of the mint-infused cream, beginning and ending with the flour. Reserve the remaining cream.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
Salz, Zum GlasrandbestreichenSalz, Zum Glasrandbestreichen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
Finely chop the chocolate and mix into the batter by hand.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
6
Fill the cupcake liners two-thirds full with batter and bake until lightly golden, about 26 minutes. Cool the cupcakes in their pan for 5 minutes before transferring to a cooling rack.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
7
For the buttercream: Beat the butter in the bowl of an electric stand mixer until pale.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
8
Add the mint-infused cream and continue beating. Reduce the speed to low and slowly add the confectioners' sugar until a creamy, medium-stiff consistency is achieved.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
9
To assemble: Using a large, plain pastry tip, pipe the buttercream onto the cooled mint cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
10
Garnish with a fresh mint leaf, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische MinzeFrische Minze
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 1 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
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