Banana Layer Cake

Banana Layer Cake
Banana Layer Cake might be just the dessert you are searching for. This vegetarian recipe serves 6. One portion of this dish contains approximately 12g of protein, 33g of fat, and a total of 810 calories. 1 person found this recipe to be yummy and satisfying. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour. If you have egg yolks, evaporated milk, pecans, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour 2 (8 inch) round pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
2
In a large bowl, cream together 1/2 cup butter and 1 1/2 cups sugar until light and fluffy. Beat in the egg yolks one at a time. Dissolve soda in buttermilk; add to creamed mixture alternately with flour, beginning and ending with flour. Stir in the mashed bananas and pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
Pürierte BananePürierte Banane
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
Sorten Von PilzenSorten Von Pilzen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Rote, Gelbe Und Grüne LebensmittelfarbeRote, Gelbe Und Grüne Lebensmittelfarbe
Frische Rainier-Kirschen, Entkernt Und HalbiertFrische Rainier-Kirschen, Entkernt Und Halbiert
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Steakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormickSteakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormick
3
In a large glass or metal mixing bowl, beat egg whites until stiff peaks form. Fold 1/3 of the whites into the batter, then quickly fold in remaining whites until no streaks remain.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, OptionalAufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
4
Pour batter into prepared pans.
5
Bake in the preheated oven for 30 to 35 minutes, or until a toothpick inserted into the center of the cake comes out clean.
6
Let cool in pans for 10 minutes, then turn out onto a wire rack and cool completely.
7
Spread Caramel Frosting between layers and on top and sides of cooled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
8
To make the Caramel Frosting: In a heavy saucepan, combine 1 1/4 cup sugar, 3/4 cup brown sugar, evaporated milk and 1/2 cup butter. Cook over medium heat, stirring frequently, until mixture reaches softball stage (240 degrees F; 116 degrees C).
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Kokosraspeln6 Unzen Kokosraspeln
Zusätzliche Muskatnuss, OptionalZusätzliche Muskatnuss, Optional
1 Eistüte Aus Zucker1 Eistüte Aus Zucker
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
9
Remove from heat, and beat until spreading consistency; add additional milk if necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
10
Spread immediately on cooled cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer (nach Geschmack)
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h
Portion6
Gesundheits-Score6
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