The recipe Bananas Foster Upside-down Coffee Cake is ready in roughly 1 hour and 13 minutes and is definitely an awesome vegetarian option for lovers of Creole food. This morn meal has 441 calories, 5g of protein, and 20g of fat per serving. This recipe serves 10. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of cream, eggs, rum, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.
Anweisungen
1
Melt 1/4 cup butter in a 10-inch cast-iron skillet over low heat; stir in rum.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitrushonig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
2
Sprinkle brown sugar evenly over butter mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Schulter
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
3
Remove from heat.
4
Sprinkle pecans evenly over brown sugar mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Schulter
16 Miniatur-Vanillewaffeln
5
Cut bananas in half crosswise; cut each half lengthwise into 3 slices. Arrange banana slices in a spoke pattern over pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
(Blockkarton)
16 Miniatur-Vanillewaffeln
6
Cut 6 cherries in half.
Zutaten, die Sie benötigen
2 (3 Unzen) Packungen Löffelbiskuits
7
Place 1 cherry half between each banana slice.
Zutaten, die Sie benötigen
(Blockkarton)
2 (3 Unzen) Packungen Löffelbiskuits
8
Place remaining whole cherry in center of skillet.
Zutaten, die Sie benötigen
2 (3 Unzen) Packungen Löffelbiskuits
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Beat remaining 1/4 cup butter and 1/2 cup granulated sugar in a large bowl at medium speed with an electric mixer until blended.
Add cinnamon mixture to milk mixture, beating just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
14
Beat egg whites in a large bowl with an electric mixer until soft peaks form. Gradually beat in remaining 1/4 cup granulated sugar until stiff peaks form. Fold into batter.
Bake at 350 for 45 to 50 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in skillet on wire rack 10 minutes. Invert cake onto a serving plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, Geschält
17
Serve warm with whipped cream, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
18
Note: For testing purposes only, we used Bisquick All-Purpose Baking