Berry-lemon Cake

Berry-lemon Cake
Need From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. A mixture of whipping cream, blackberry jam, purchased lemon curd, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Beat whipping cream and sugar until soft peaks form; gently fold in lemon peel.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
2
Spread the bottom layer of the cake with jam, then with lemon curd. Top with second cake layer. Frost with the lemon whipped cream. Mound the top of the cake generously with fresh berries of your choice.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
MarmeladeMarmelade

Empfohlener Wein: Riesling, Sekt, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine, and Zinfandel are great choices for Southern. In general, there are a few rules that will help you pair wine with southern food. Food-friendly riesling or sparkling white wine will work with many fried foods, while zinfandel is great with barbecued fare. The Forge Cellars Classique Riesling with a 4 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 21 dollars per bottle.
Schmiede Keller Classique Riesling
Schmiede Keller Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 von 2017 Der wichtigste Wein von Forge Cellars zielt darauf ab, die wahre Natur des Jahrgangs zu enthüllen und das Terroir von East SenecaLake zu erkunden. Die Gärung erfolgt mit einheimischen Hefen in neutralen französischen Barriques (65%) und der Rest in Edelstahl. Mit diesem Reifegrad setzten sich die Gärungen bis in den späten Frühling fort, um knochentrocken zu enden.Quitte, Zitrone, Fenchel und Slatemingle mit Marzipan und weißer Schokolade, unterstützt durch präzise Säure.
SchwierigkeitMedium
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score0
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