Blossoming Berry Cheesecake

Blossoming Berry Cheesecake
This vegetarian recipe serves 20. One portion of this dish contains approximately 3g of protein, 15g of fat, and a total of 194 calories. Head to the store and pick up lemon zest, raspberries, graham cracker crumbs, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours and 20 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 163° if using a silver 9-inch springform pan (or to300 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Mix crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press firmly onto bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Bake 10 minutes; set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4
Beat egg whites in small bowl with electric mixer on high speed until stiff peaks form; set aside. Beat cream cheese, 1/2 cup sugar, lemon peel, juice and 1/2 tsp. of the vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
5
Add egg yolks, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended. Gently stir in egg whites; pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
6
Bake 45 minutes or until center is almost set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Mix sour cream, 2 Tbsp. sugar and remaining 1 tsp. vanilla. Carefully spread over cheesecake.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
8
Bake an additional 10 minutes. Run small knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Top with strawberries and raspberries just before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote TraubenKernlose Rote Trauben
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Garnish with fresh mint, if desired. Store leftover cheesecake in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische MinzeFrische Minze
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 20 m.
Portion20
Gesundheits-Score0
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