This vegetarian recipe serves 20. One portion of this dish contains approximately 3g of protein, 15g of fat, and a total of 194 calories. Head to the store and pick up lemon zest, raspberries, graham cracker crumbs, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours and 20 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 163° if using a silver 9-inch springform pan (or to300 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press firmly onto bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Bake 10 minutes; set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Beat egg whites in small bowl with electric mixer on high speed until stiff peaks form; set aside. Beat cream cheese, 1/2 cup sugar, lemon peel, juice and 1/2 tsp. of the vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Milchschokoladenriegel Mit Mandeln (4-1/4 Unzen), Gehackt
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Zitronensaft, Optional
8
Bake an additional 10 minutes. Run small knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Top with strawberries and raspberries just before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
Mit 50 Kalorien
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, Geschält
9
Garnish with fresh mint, if desired. Store leftover cheesecake in refrigerator.