This vegetarian recipe serves 20. One portion of this dish contains approximately 3g of protein, 15g of fat, and a total of 194 calories. Head to the store and pick up lemon zest, raspberries, graham cracker crumbs, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 5 hours and 20 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 163° if using a silver 9-inch springform pan (or to300 if using a dark nonstick 9-inch springform pan).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Mix crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press firmly onto bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Bake 10 minutes; set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4
Beat egg whites in small bowl with electric mixer on high speed until stiff peaks form; set aside. Beat cream cheese, 1/2 cup sugar, lemon peel, juice and 1/2 tsp. of the vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Weiße Backschokoladenlocken
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Add egg yolks, 1 at a time, mixing on low speed after each addition just until blended. Gently stir in egg whites; pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
6
Bake 45 minutes or until center is almost set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
7
Mix sour cream, 2 Tbsp. sugar and remaining 1 tsp. vanilla. Carefully spread over cheesecake.
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
8
Bake an additional 10 minutes. Run small knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. Top with strawberries and raspberries just before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
Mit 50 Kalorien
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle
Geschnittene Tomaten, Optional
9
Garnish with fresh mint, if desired. Store leftover cheesecake in refrigerator.