Brown Butter Pound Cake

Brown Butter Pound Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Brown Butter Pound Cake Head to the store and pick up baking powder, brown sugar, vanillan extract, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours.

Anweisungen

1
Preheat oven to 163° with rack in middle. Butter and lightly flour an 8 1/2-by 4 1/2-inch loaf pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Apfelessig Oder Rotweinessig2 Esslöffel Apfelessig Oder Rotweinessig
Gutes Vanilleeis Oder SchlagsahneGutes Vanilleeis Oder Schlagsahne
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares ZellophanKlares Zellophan
1 Packung (4 Unzen) BAKER'S® Halbsüße Schokolade1 Packung (4 Unzen) BAKER'S® Halbsüße Schokolade
2
Heat butter in a 10-inch heavy skillet over medium heat until milk solids on bottom are a dark chocolate brown.
Zutaten, die Sie benötigen
Dunkle SchokoladeDunkle Schokolade
2 Esslöffel Apfelessig Oder Rotweinessig2 Esslöffel Apfelessig Oder Rotweinessig
1-1/2 Tassen Reismilch1-1/2 Tassen Reismilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangefarbenes M&M-Miniatur-BackgebäckOrangefarbenes M&M-Miniatur-Backgebäck
3
Transfer to a shallow bowl and chill in freezer until just congealed, about 15 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Ahornsirup Und Zusätzliche Gewirbelte Milchschokolade Und Erdnussbutterchips, OptionalAhornsirup Und Zusätzliche Gewirbelte Milchschokolade Und Erdnussbutterchips, Optional
4
Whisk together flour, baking powder, and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Normalgroßer Schokoriegel Oder Gleichwertig (vorzugsweise Butterfinger Oder Snickers), Zerkleinert Oder Gehackt1 Normalgroßer Schokoriegel Oder Gleichwertig (vorzugsweise Butterfinger Oder Snickers), Zerkleinert Oder Gehackt
Gutes Vanilleeis Oder SchlagsahneGutes Vanilleeis Oder Schlagsahne
Pint 9 Flüssigunzen Frisch Abgekochtes WasserPint 9 Flüssigunzen Frisch Abgekochtes Wasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Teelöffel Pflanzenöl, Optional1 Teelöffel Pflanzenöl, Optional
5
Beat together brown butter and sugars with an electric mixer until fluffy, about 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Apfelessig Oder Rotweinessig2 Esslöffel Apfelessig Oder Rotweinessig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
6
Add eggs 1 at a time, beating well after each addition. Beat in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Gutes Vanilleeis Oder SchlagsahneGutes Vanilleeis Oder Schlagsahne
Süßigkeiten DekorationenSüßigkeiten Dekorationen
7
At low speed, mix in flour mixture until just incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Gutes Vanilleeis Oder SchlagsahneGutes Vanilleeis Oder Schlagsahne
8
Transfer batter to pan, smoothing top, then rap pan on counter to settle batter.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangefarbenes M&M-Miniatur-BackgebäckOrangefarbenes M&M-Miniatur-Backgebäck
9
Bake until golden-brown and a wooden pick inserted into center comes out clean, 1 to 1 1/4 hours. Cool in pan 30 minutes, then invert cake onto a rack and cool completely, right side up, 1 hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (4 Unzen) BAKER'S® Halbsüße Schokolade1 Packung (4 Unzen) BAKER'S® Halbsüße Schokolade
Orangefarbenes M&M-Miniatur-BackgebäckOrangefarbenes M&M-Miniatur-Backgebäck
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion2
Gesundheits-Score12
Magazin