Building Gingerbread

Building Gingerbread
Building Gingerbread is a dairy free and vegetarian recipe with 1 servings. One serving contains 7072 calories, 72g of protein, and 212g of fat. This recipe covers 69% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of molasses, ground ginger, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 3 hours. It works well as a dessert. If you like this recipe, you might also like recipes such as Building the Wedge, Building Blocks Cakes, and Bone-Building Rainbow Kale Slaw with Fresh Oranges.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Melt shortening in a saucepan large enough for mixing the dough.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Gehackte Datteln (ca.Tassen Gehackte Datteln (ca.
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
3
Mix in sugar and molasses.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
4
Combine the flour, salt, baking soda, nutmeg, and ginger; gradually stir into the pan, using your hands to work in the last bit. Dough should be stiff.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Zusätzliche Schlagsahne, OptionalZusätzliche Schlagsahne, Optional
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
5
On a floured surface, roll out dough to 1/4 inch thickness, and cut out as desired. Make sure the gingerbread is of uniform thickness, or the edges may burn before the center is done.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben GeschnittenKnoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
6
Place pieces onto cookie sheets.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
7
Bake for 13 to 15 minutes in the preheated oven.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
8
Let cool for several minutes on the cookie sheet, then remove to racks to finish cooling.
Zutaten, die Sie benötigen
FruchtrolleFruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
9
When the gingerbread has cooled completely, make the frosting cement. In a medium bowl, mix together confectioners' sugar and cream of tartar.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
10
Add egg whites and vanilla. Beat on high speed until frosting holds its shape. If necessary, add more confectioners' sugar to thicken the icing. Cover frosting with a damp cloth to prevent drying.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs
Portion1
Gesundheits-Score76
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