Cakespy: Whoopie Pie Cupcakes

Cakespy: Whoopie Pie Cupcakes
Cakespy: Whoopie Pie Cupcakes might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 12 servings with 316 calories, 5g of protein, and 10g of fat each. Only This recipe is typical of American cuisine. A mixture of marshmallow fluff, cream of tartar, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Prepare two baking sheets: one muffin tin and one cookie tray. Line the muffin tin with cupcake liners, and the cookie tray with a sheet of parchment.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
Polenta KochenPolenta Kochen
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Sift together the flour, sugar, cocoa, baking soda, cream of tartar, and salt into a medium-sized mixing bowl. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
ReispapierReispapier
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
3
With an electric mixer, cream the butter, eggs, and vanilla together in a large mixing bowl until light and lemon-hued.
Zutaten, die Sie benötigen
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
4
Add the dry ingredients bit by bit, alternating with the milk until your batter is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
5
Using either a cookie scoop or by heaping teaspoons, drop 12 rounds of cookie dough on the cookie sheet, leaving about an inch and a half around each mound of dough. Try to size them so that they are slightly smaller than the circumference of the cupcake cups you are using.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Lebensmittelfarben, Dekoriergele, Streusel Und BonbonsVerschiedene Lebensmittelfarben, Dekoriergele, Streusel Und Bonbons
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
Im Laden Gekaufter Fertiger PizzateigIm Laden Gekaufter Fertiger Pizzateig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
6
With the remaining cookie dough, fill the cupcake cups. This should be enough batter to fill each cupcake cup about 2/3 full.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Lebensmittelfarben, Dekoriergele, Streusel Und BonbonsVerschiedene Lebensmittelfarben, Dekoriergele, Streusel Und Bonbons
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
7
Bake until lightly browned around the edges (these are a lighter cocoa color than some whoopie pies so you will see light browning). For the cookie tops, this will be 8-10 minutes; for the cupcakes, this will be about 15-20 minutes (a toothpick inserted in the cake should come out clean). I baked both at the same time, simply taking out the tops sooner and leaving the cupcakes to bake a bit longer.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
ReispapierReispapier
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
8
Let the cupcakes and cookie tops cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee1 Tasse Smucker's® Erdbeerkonfitüre Oder Andere Smucker's® Konfitüre, Marmelade Oder Gelee
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
Magazin