Caramel Apple Cake might be just the dessert you are searching for. One serving contains 516 calories, 5g of protein, and 27g of fat. This recipe serves 8. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. If you have baking soda, water, pecan halves, and a few other ingredients on hand, you can make it. It will be a hit at your Halloween event. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In a 9 inch pan, melt 3 tablespoons butter.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Sprinkle 1/3 cup brown sugar and 1/4 teaspoon of the cinnamon. Arrange twelve pecan halves, then the apple wedges (as you would for a pineapple upside-down cake. Chop remaining pecans and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
16 Miniatur-Vanillewaffeln
Schulter
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
4
In a small bowl, mix flour, baking soda, salt and 1 1/2 teaspoons cinnamon. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt