Caramel-Crumb Coffee Cake

Caramel-Crumb Coffee Cake
Caramel-Crumb Coffee Cake might be just the morn meal you are searching for. This vegetarian recipe serves 7. One serving contains 672 calories, 8g of protein, and 29g of fat. A mixture of plus 2 tbsp. flour, cream, butter, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177° and butter a 9-inch, square baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
1
Combine butter and candies in a small microwavable bowl and microwave on medium (50%) power 2 minutes. Stir, and if mixture is still stiff, continue to cook at medium power in 30- second intervals and stir just until melted and smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Sour Brite Octopus BonbonSour Brite Octopus Bonbon
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
2
Let cool for 5 minutes.
3
Combine flour, brown sugar and salt in a medium bowl, mixing well with fingers.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Add caramel mixture; stir with a fork until crumbly. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
5
Prepare batter: Sift together flour, baking powder, baking soda, salt and cinnamon.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)1 1/2 Tasse Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
6
Cream butter and sugar in bowl of an electric mixer at high speed until fluffy, about 5 minutes. Beat in eggs one at a time until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Wie M&MsWie M&Ms
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
7
Mix in sour cream and vanilla extract at low speed until incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
8
Add flour mixture 1/2 cup at a time, mixing at low speed just until blended. Scrape half of batter into prepared pan. Crumble half of streusel on top. Spoon remaining batter on top, spreading gently. Crumble remaining streusel on top.
Zutaten, die Sie benötigen
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
9
Bake about 50 minutes or until a toothpick inserted into center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
10
Let cool slightly for at least 15 minutes before cutting and serving.
11
Serve warm or at room temperature.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion7
Gesundheits-Score3
Magazin