Caribbean Spice Cake

Caribbean Spice Cake
The recipe Caribbean Spice Cake is ready in about 45 minutes and is definitely an amazing vegetarian option for lovers of Central American food. One portion of this dish contains around 5g of protein, 9g of fat, and a total of 356 calories. This recipe covers 16% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. If you have butter, tamarind nectar, firmly brown sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 40
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Scoop out squash seeds; discard or reserve for another use.
Zutaten, die Sie benötigen
SchälmesserSchälmesser
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum ServierenGedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
3
Place squash, cut-side down, on a baking sheet coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
SchälmesserSchälmesser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
4
Bake 40 minutes or until squash is tender. When cool enough to handle, scoop out pulp. Process squash pulp in a food processor until smooth. Turn oven down to 37
Zutaten, die Sie benötigen
SchälmesserSchälmesser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
5
Coat a 13- x 9-inch baking pan with cooking spray, and line with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
6
Combine flour and next 7 ingredients in a medium bowl. In a large bowl, beat butter and brown sugar at medium speed with an electric mixer until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
7
Add eggs; beat 1 minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
8
Add tamarind nectar and 1 1/3 cups butternut squash puree; beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Getrocknete Preiselbeeren Oder Gehackte Getrocknete Kirschen Oder Eine Mischung Aus BeidemGetrocknete Preiselbeeren Oder Gehackte Getrocknete Kirschen Oder Eine Mischung Aus Beidem
Tamarinde SaftTamarinde Saft
9
Add flour mixture, beating until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
10
Pour batter into prepared pan, and bake at 375 for 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
11
While cake is baking, prepare Mango Compote. Beat yogurt and powdered sugar with an electric mixer until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
KompottKompott
2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
12
Cut cake into squares.
13
Cut each square into two triangles, and top with yogurt sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft2 Dosen (je 15-1/4 Unzen) Geschnittene Birnen, Gut Abgetropft
Innereien Und Nackenknochen Der PuteInnereien Und Nackenknochen Der Pute
14
Serve with Mango Compote with Cilantro-Mint Syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Kg Maistortillas1 Kg Maistortillas
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)

Empfohlener Wein: Gewürztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caribbean on the menu? Try pairing with Gewurztraminer, Pinot Gris, and Riesling. You'll want to opt for wines with a bit of sweetness when dealing with spicy Caribbean dishes. Serve these wines chilled so they're even more refreshing. One wine you could try is Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer. It has 4.6 out of 5 stars and a bottle costs about 29 dollars.
Domaine Weinbach Cuvée Theo Gewürztraminer
Domaine Weinbach Cuvée Theo Gewürztraminer
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score9
Magazin