Carrot and Pineapple Cake is a vegetarian recipe with 8 servings. This recipe covers 21% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains about 12g of protein, 53g of fat, and a total of 1147 calories. A mixture of vanillan extract, carrots, eggs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 10 minutes.
Anweisungen
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Watch how to make this recipe.
1
Preheat the oven to 350 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Butter 2 (8-inch) round cake pans. Line with parchment paper, then butter and flour the pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
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Beat the sugar, oil, and eggs together in the bowl of an electric mixer fitted with the paddle attachment until light yellow.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Dünn-
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
2
Add the vanilla. In another bowl, sift together 2 1/2 cups flour, the cinnamon, baking soda, and salt.