Cheddar, Onion, and Red Bell Pepper Souffléd Omelet

Cheddar, Onion, and Red Bell Pepper Souffléd Omelet
Cheddar, Onion, and Red Bell Pepper Souffléd Omelet is a gluten free and vegetarian morn meal. This recipe makes 8 servings with 196 calories, 11g of protein, and 10g of fat each. This recipe covers 11% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes about 75 hours. If you have egg yolks, cheddar, cream of tartar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 191°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Cook onion and bell pepper in butter in a 2-quart heavy saucepan over moderate heat, stirring frequently, until softened.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mittelgroße Zucchini, Der Länge Nach In Dünne Scheiben Geschnitten2 Mittelgroße Zucchini, Der Länge Nach In Dünne Scheiben Geschnitten
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1-1/2 Teelöffel GOYA® Gehackter Knoblauch Oder 3 Frische Knoblauchzehen, Fein Gehackt1-1/2 Teelöffel GOYA® Gehackter Knoblauch Oder 3 Frische Knoblauchzehen, Fein Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
3
Add milk and bring to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
4
Add cornmeal in a slow stream, whisking, and cook over low heat, stirring constantly, until thickened, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Seeforellenfilets (etwa Je Stück)Seeforellenfilets (etwa Je Stück)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
5
Remove from heat and cool 5 minutes.
6
Whisk in cheese, parsley, yolks, pepper, and 1/2 teaspoon of salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Schweinefettrücken1/4 Tasse Schweinefettrücken
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenRüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-KekseGehackte Oreo-Kekse
7
Beat whites with cream of tartar and remaining 1/2 teaspoon salt in a large bowl with an electric mixer on medium speed until they just hold stiff peaks. Fold one fourth of whites into cornmeal mixture to lighten, then fold cornmeal mixture gently but thoroughly into remaining whites. Spoon mixture into a greased 3-quart casserole and smooth top.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Seeforellenfilets (etwa Je Stück)Seeforellenfilets (etwa Je Stück)
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) ZitronenpuddingJeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
8
Bake in middle of oven until puffed and golden brown, 30 to 35 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
9
Serve immediately.
10
Each serving has about 170 calories and 6 grams fat
11
Gourmet
SchwierigkeitExperte
Fertig in75 hrs
Portion8
Gesundheits-Score5
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