Cherry Chocolate Cake

Cherry Chocolate Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Cherry Chocolate Cake a try. One portion of this dish contains around 3g of protein, 7g of fat, and a total of 246 calories. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 15. A mixture of almond extract, cocoa powder, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease and flour one 9x13 inch baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Cream the butter with sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3
Mix in the eggs and almond extract and beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Add the cocoa powder and mix until well combined.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
5
By hand, stir the cake flour, baking soda and salt together.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Kuchen MehlKuchen Mehl
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
6
Add flour mixture to the butter mixture and mix until just combined. Stir in the cherry pie filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Kirschkuchen-FüllungKirschkuchen-Füllung
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
7
Pour the batter into the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
8
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 30 to 35 minutes or until a toothpick inserted near the middle comes out clean. Cool and frost with Chocolate Buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin