Cherry Chocolate Cake

Cherry Chocolate Cake
You can never have too many dessert recipes, so give Cherry Chocolate Cake a try. One portion of this dish contains around 3g of protein, 7g of fat, and a total of 246 calories. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 15. A mixture of almond extract, cocoa powder, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease and flour one 9x13 inch baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Cream the butter with sugar until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
3
Mix in the eggs and almond extract and beat well.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
4
Add the cocoa powder and mix until well combined.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
5
By hand, stir the cake flour, baking soda and salt together.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
Kuchen MehlKuchen Mehl
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
6
Add flour mixture to the butter mixture and mix until just combined. Stir in the cherry pie filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Kirschkuchen-FüllungKirschkuchen-Füllung
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
7
Pour the batter into the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
8
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 30 to 35 minutes or until a toothpick inserted near the middle comes out clean. Cool and frost with Chocolate Buttercream.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
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