Chicken Tacos with Mango-Avocado Salsan is a gluten free and dairy free main course. This recipe covers 26% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 4 servings with 380 calories, 40g of protein, and 10g of fat each. This recipe is typical of Mexican cuisine. A mixture of avocado, tomato, mango, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. To use up the lime juice you could follow this main course with the Lime Angel Food Cake with Lime Glaze and Pistachios as a dessert.
Anweisungen
1
Heat a nonstick skillet over medium-high heat.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
2
Combine first 4 ingredients; stir in 1/2 teaspoon salt. Rub over chicken.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
(entweder Oder Regulär)
75 Gramm Goldene Sultaninen
3
Add oil to pan; swirl to coat.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
4
Add chicken; cook 4 minutes on each side or until done.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
5
Remove chicken from pan; let stand 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
6
Cut into 1/4-inch-thick slices.
7
While chicken cooks, combine mango and next 6 ingredients (through jalapeo); stir in remaining 1/4 teaspoon salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
(entweder Oder Regulär)
8
Heat tortillas according to package directions; top with chicken and salsa.
Zutaten, die Sie benötigen
Gefrorene Vegetarische Hähnchenfrikadellen
1 5 Pfund Schweres Ganzes Huhn, In 8 Stücke Geschnitten
Empfohlener Wein: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling, and Sparkling rosé are great choices for Mexican. Acidic white wines like riesling or low-tannin reds like pinot noir can work well with Mexican dishes. Sparkling rosé is a safe pairing too. The Stoltz Organic Pinot Noir with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 26 dollars per bottle.