Chocolate Birthday Cake

Chocolate Birthday Cake
Chocolate Birthday Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains around 2g of protein, 5g of fat, and a total of 198 calories. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 1. If you have baking soda, flour, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Birthday. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 1 hour. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
Turn the oven on to 177°. Make sure the rack is set in the middle.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-WebsiteMuster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
2
Use your fingers to grease the bottom and sides an 8-inch round cake pan with a little vegetable shortening.
Zutaten, die Sie benötigen
Pflanzliche VerkürzungPflanzliche Verkürzung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
3
Sprinkle 1 tablespoon flour into the pan. Tilt the pan around, shaking it a little, until the bottom and sides are lightly covered with flour. Then turn the pan upside down over the sink or into the trash basket and tap the pan firmly so any extra flour falls out. Set the pan aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
4
Put the 5 tablespoons butter in a small saucepan on the stove and turn the heat to low. Stand right by the stove and keep an eye on the butter. As soon as it has melted, set the pan aside and let the butter cool a little.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
2 (14-Unzen) Dosen Cannellonibohnen, Abgetropft2 (14-Unzen) Dosen Cannellonibohnen, Abgetropft
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
5
Put the 1 cups flour, 1 cup sugar, cup cocoa, 1 teaspoon baking soda, and teaspoon salt in a large mixing bowl. Stir with a large spoon until the ingredients are well mixed.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
ReispapierReispapier
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde EntferntGewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche KuchenmischungNatürliche Kuchenmischung
6
Pour the 1 tablespoon vinegar, 2 teaspoons vanilla, and 1 cup water into a small bowl and stir them until they are well mixed.
Zutaten, die Sie benötigen
Tuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, AufgeweichtTuben Jeweils) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Aufgeweicht
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder ProsciuttoDünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
7
Add the liquid mixture into the flour mixture, and then stir in the melted butter. Now roll up your sleeves and with a big spoon in one hand, holding onto the bowl firmly with your other, stir the batter fiercely for about a minute until it looks very thick, smooth, and creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
8
Pour the batter into the cake pan, and use a rubber spatula to get it all out of the bowl. Then gently spread it evenly in the pan.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
9
Put the pan in the oven an set the timer for 25 minutes. When the timer bell goes off, use a pot holder to pull the cake out enough so you can test it for doneness by sticking a toothpick into the center. If the toothpick comes out clean, the cake is done. If the tooth pick has some sticky batter on it when you remove it, let the cake bake 5 to 10 minutes. This cake usually takes about 30 minutes to bake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Topf HalterTopf Halter
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-WebsiteMuster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
Traubentomaten, Halbiert (vorzugsweise Gelb Und Rot)Traubentomaten, Halbiert (vorzugsweise Gelb Und Rot)
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
10
Remove the cake from the oven with pot holders. Set it on a rack, and let it cool 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Topf HalterTopf Halter
Muster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-WebsiteMuster Im „Crafts“-Archiv Auf Der Country Woman-Website
11
Turn the cake upside down onto a large plate. If the cake doesnt come right out of the pan, loosen it by running a knife carefully around the sides, between the cake and the pan, and then carefully push a metal spatula under the bottom of the cake to loosen it. This cake, however, usually comes right out of the pan without coaxing.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
12
When cool, the cake can be dusted with confectioners sugar and served. For a special occasion, be grand and frost and decorate your cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h
Portion1
Gesundheits-Score0
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