Chocolate Bourbon Cake

Chocolate Bourbon Cake
Chocolate Bourbon Cake requires around around 45 minutes from start to finish. One portion of this dish contains around 7g of protein, 28g of fat, and Bourbon Layer Cake with Bourbon Ganache and Milk Chocolate Buttercream, Bourbon Crepe Cake with Bourbon Caramel Chocolate Ganache, and Chocolate-Bourbon Cake are very similar to this recipe.

Anweisungen

1
Preheat oven, prepare bundt pan: Preheat oven to 163°. Butter and flour the inside of a large (10 cup) bundt pan.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Melt chocolate: Melt chocolate in a microwave oven or in a double boiler over simmering water.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
3
Let cool. Put a cup of water on to boil.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
4
Mix instant espresso powder, cocoa powder, boiling water, bourbon, salt: Put instant espresso powder (or instant coffee) and cocoa powder in a large (at least 2 cup) glass measuring cup.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung
HaselnusslikörHaselnusslikör
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
5
Add enough boiling water to come up to the 1 cup measuring line.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
6
Mix until powders dissolve. Stir in the bourbon and salt. Set aside and let cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
7
Beat butter, add sugar, eggs, vanilla, baking soda, melted chocolate: Beat butter until fluffy (2-3 minutes on high using an electric mixer).
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
8
Add sugar and beat a minute longer.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
9
Add the eggs one at a time, beating a minute after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
10
Add the vanilla extract, baking soda and melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
11
Alternate adding bourbon espresso mixture with flour: With the mixer on the lowest speed, beat in a third of the bourbon espresso cocoa mixture. When liquid is absorbed, beat in half of the flour (1 cup). Repeat additions, ending with bourbon mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
HaselnusslikörHaselnusslikör
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
12
Bake: Scrape batter into prepared bundt pan and smooth the top.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
13
Bake at 163° until a tester inserted into center of cake comes out clean, about 1 hour 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
14
Cool, sprinkle with whisky and powdered sugar: Move the cake to a rack. Gently un-mold after 15 minutes and sprinkle the cake with a little more bourbon whiskey.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
WhiskyWhisky
15
Let the cake cool completely before serving.
16
Sprinkle powdered sugar through a mesh sieve over the cake before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
Magazin