Chocolate Bourbon Cake requires around around 45 minutes from start to finish. One portion of this dish contains around 7g of protein, 28g of fat, and Bourbon Layer Cake with Bourbon Ganache and Milk Chocolate Buttercream, Bourbon Crepe Cake with Bourbon Caramel Chocolate Ganache, and Chocolate-Bourbon Cake are very similar to this recipe.
Anweisungen
1
Preheat oven, prepare bundt pan: Preheat oven to 163°. Butter and flour the inside of a large (10 cup) bundt pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Melt chocolate: Melt chocolate in a microwave oven or in a double boiler over simmering water.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 1/2 Unzen Ungesüßte Schokolade, Fein Gehackt
Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
3
Let cool. Put a cup of water on to boil.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
4
Mix instant espresso powder, cocoa powder, boiling water, bourbon, salt: Put instant espresso powder (or instant coffee) and cocoa powder in a large (at least 2 cup) glass measuring cup.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Pflaumen-Babynahrung
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
1 Tasse Weiße Perlgraupen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
5
Add enough boiling water to come up to the 1 cup measuring line.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
6
Mix until powders dissolve. Stir in the bourbon and salt. Set aside and let cool.
Zutaten, die Sie benötigen
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
7
Beat butter, add sugar, eggs, vanilla, baking soda, melted chocolate: Beat butter until fluffy (2-3 minutes on high using an electric mixer).
Alternate adding bourbon espresso mixture with flour: With the mixer on the lowest speed, beat in a third of the bourbon espresso cocoa mixture. When liquid is absorbed, beat in half of the flour (1 cup). Repeat additions, ending with bourbon mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
12
Bake: Scrape batter into prepared bundt pan and smooth the top.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
13
Bake at 163° until a tester inserted into center of cake comes out clean, about 1 hour 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
14
Cool, sprinkle with whisky and powdered sugar: Move the cake to a rack. Gently un-mold after 15 minutes and sprinkle the cake with a little more bourbon whiskey.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Bourbon-Whisky (empfohlen: Maker's Mark)
Whisky
15
Let the cake cool completely before serving.
16
Sprinkle powdered sugar through a mesh sieve over the cake before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen